Nyt kutsuu mua Muonio…

Muonio (pohjoissaameksi Muoná) on Suomen kunta, joka sijaitsee Lapin maakunnan luoteisosassa. Kunnassa asuu 2373 ihmistä ja sen pinta-ala on 2038,15 km2. Väestötiheys on 1,25 asukasta/km2. (Wikipedia)

Tänään tuohon pohjoisen Suomen arktiseen paratiisiin suuntaa myös Metallisydän. Edessä on viisi päivää leirikoulua ja ohjelmassa on laskettelua, koiravaljakkoajelua, käynti Norjan puolella ja muuta hömpänpömppää. Saapa nähdä miten tällainen talven ja pakkasen vihaaja selviytyy tuosta reissusta…Ennakkovalmistelut on suoritettu:

Elintärkeät eväät on hankittu

Vähän jotain kamppeita pakattu

Lähimmän kuntosalin osoite hankittu ja mikä tärkeintä, opeteltu miten kännykkää käytetään läppärin modeemina. Eihän sitä tällainen nettiriippuvainen selviä päivääkään ilman nettiä ja olisihan se nyt tuskaa olla pelkän kännykän netin varassa monta päivää.

Nyt on siis kaikki valmiina, ei muuta kuin matkaan. En malta odottaa että pääsen takaisin kotiin…

Muistakaahan käydä heittämässä oma ehdotuksenne Metallisydämen blogin sloganiksi TÄÄLLÄ. Aikaa maaliskuun loppuun…

Kommentit (8)
 1. Jaa että mukamaste minun kautta vielä ajat. Elä ylläty jos matka pysähtyy telamiinaan. Hauskoja hetkiä korvessa ja rinteessä 😀

  1. Metallisydän
   25.3.2012, 13:28

   Vanhana pioneerina mä raivaan miinat käden käänteessä 🙂 Kiitos, uskon että reissun paras hetki on se kun pääsen taas kotiin…

 2. Hyvää matkaa, älä jää poron alle!

  1. Metallisydän
   25.3.2012, 13:28

   Kiitos! Vaarana on lähinnä se että porot jää mun alle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *