No pyöristyykö ne pakarat?

Kirjoitin jokin aika sitten Metallisydämen astetta rajummasta jalkatreenistä jolla saadaan varmasti reidet ja pakarat kasvamaan. Kyseinen treeni löytyy TÄÄLTÄ. Useat blogin lukijat innostuivatkin kokeilemaan treeniä ja kertoivat kokemuksiaan niin blogin kommenteissa, facebook-sivulla kuin sähköpostitsekin. Katsotaanpa miten se treeni oikein meni perille…

Monet lukijat siis lähtivät innoissaan salille, tottakai, lupailinhan minä rajummalla treenillä pyöreyttä sinne pakaraosastoon. Salilla ladottiin painot Smithiin ja alettiin tehdä askelkyykkyä. Sarjamäärä alkoi kuitenkin poltella reisiä jo ensimmäisessä liikkeessä…
”Ihan kiva hei, mä yritin tehdä tän treenin tänään… Niin yritin!”
”Askelkyykyssä kolmannessa sarjassa oli sellaset poltot ja vapinat että olin ihan varma että justiinsa lähtee jalat alta. No yritin vielä kuitenkin, neljännessä sarjassa alko kyyneleet valumaan silmistä ja mä olen sata varma että viidettä sarjaa enempää en olis pystynyt tekemään. Jätin siis askelkyykyt siihen.”
”yhden jalan smith-kyykyssä jouduin ottamaan kiekot pois kokonaan jo neljännessä sarjassa, ja viidenteen sarjaan homma tyssäsi, vaikka painona oli tosiaankin ainoastaan 25-kiloinen tanko.”
”Vikat sarjat askelkyykkyjä oli jo niin kauheet, että jalat vaan täris ja tasapaino ei pitäny.”

20130828_121340

Sitkeästi kaikki kuitenkin jatkoivat eteenpäin. Askelkyykky tuntui polttavana reisissä ja pakaroissa mutta sinnikkäästi siirryttiin kyykkäämään. Seitsemän pitkän sarjan kyykkytreeni on jo itsessäänkin vaativa suorittaa, saati sitten askelkyykkyjen jälkeen…
”Saatana että mun reidet oli jo hyytelöä. Laitoin heti alkuun mielestäni tosi vähän painoa tankoon mutta sitä oli silti liikaa. Persekin oli kuin tulessa!”
”Kyykyssä sitten en tuntenut enään mitään. Tanko tuntui vaan tuhat kiloselta ja homma meni niin tahmeaksi että huh huh.. Silti se jotenkin vaan kulki siellä niskassa mukana sen saman 5×15. Ajattelin että kyykyssäkin toi oli mulle ihan ok sarjamäärä.”

Kyykky

Vielä olisi Hack-kyykky jäljellä. Huterin jaloin siirrytään siihen. Suussa maistuu jo oksennus, mutta sisukkaasti kaikki jatkoivat eteenpäin. Tässä vaiheessa jokainen saa olla ylpeä pystyessään kävelemään, saati sitten että sisua riittää vielä jatkamaan treeniä!
”En uskaltanut laittaa kun alle puolet painoista mitä normaalisti. Viisi sarjaa ja toistoja 25, näissä vaan alkoi se polte jo viidennen toiston jälkeen. Nyt sen itkun lisäksi maistui suussa sitten päivällinen.”
”Hakki oli ihan täyttä tuskaa, en olis kyllä uskonut että pystyn siihen mutta niin vaan se kelkka liikkui, toisto kerrallaan.”
”Hackissa kahdessa viimeisessä sarjassa painona niin ikään pelkkä kelkka, ja huudon kanssa sitäkin sai ylös tutisten punnata : D”
”Siirryin kyykkyjen jälkeen prässiin niin sain kyllä kuulla muilta treenaajilta siitä, kun näytin siltä että oon paskonu housuun : D”

20130828_121918

MItkä sitten oli treenin läpi vetäneiden fiilikset treenin jälkeen? Tuntuiko treeni jossain? Lisää tätä vai ei ikinä enää?
”On se kumma miten monta sarjaa ja toistoa sitä pystyy vielä tekemään, vaikka on koko ajan varma että ”tää on se viiminen”. Nyt on jalat ja perse ihan saatanan hellänä, saas nähä mitä tapahtuu huomenna tai ylihuomenna.”
”Hiki virtas koko reenin niin ettei koskaa ennen.. Kaikkiin lihaksii poltti mut läpi vedettii..”
”Metsku perkele, turpaan sulle pitäs antaa kun sait mut tekeen tän!”
”Tänää aamul jalat oli vähä hellät mut tunti tunnilta ne vaa pahenee. En pääse enää kyykkyyn ja pakaratkin iha juntturassa!! Joutuu töissä keskittyy kävelyy ettei kaikki kattois et miten toi oikee kävelee : D hahahah”
”Kaksi päivää ton tekemisen jälkeen haaveilen siitä, että kotona olisi oma invavessa..”
”All in all, tää toimii!!!!!”
”Tänään en paskalle taivu, mutta se ei johdu siitä, että minulla olisi liikaa valuuttaa.”
”Metallisydämen rajumpi jalkatreeni, tämä ei jää tähän!”
”Ei jumalauta, mun jalat ei oo koskaan kokenut vastaavaa!”
”Tänään testasin ja voin sanoa, että toimii. 7 x 15-20 toistoa jokaista, jalat hyytelönä, mieletön polte lihaksissa ja salilta pois lähdin katkokävellen. Tänks : )”
”Kauhulla odotan huomista…”
”Treeni vedettiin silti loppuun, saa nähdä kävelläänkö huomenna…”
”Vittu Metallisydän! Mä kostan tän!”
20131203_121301
Yhteenvetona voisi siis sanoa että perille meni : ) Milles lihasryhmälle tehdään seuraavaks samanlainen tappotreeni?

Kommentit (16)
 1. Seuraavaksi olkapäille! Ehdottomasti 🙂

  1. Metallisydän
   29.8.2014, 22:27

   Olkapäät saa seuraavan rääkkikäsittelyn 🙂

 2. Komppaan edellistä, olkapäät.

  1. Metallisydän
   29.8.2014, 22:27

   Niitä siis 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *