Muotia urheilulliselle naiselle: silikonikorut

Kuulin tässä jokin aika sitten Plastic Tribe -silikonikoruista ja kun esittelin firman nettisivua avopuolisolleni, kiinnostui Sarikin silikonikoruista sen verran että otin yhteyttä yritykseen ja tiedustelin mahdollisuutta sada pari korua testattavaksi ja esiteltäväksi täällä blogissa. Muutaman päivän päästä korut sitten saapuivatkin.

Plastic Tribe (1)

Valikoimaa ja värivaihtoehtoja löytyy vaikka kuinka paljon pinkeistä käsikoruista sinisiin kaulakoruihin. Kiinnostavimpia urheilullisen naisen näkökulmasta olivat kuitenkin hiuskorut ja Sari tilasikin mustan hiuskorun, joka sopii erityisen hyvin käytettäväksi salilla tai vaikka ryhmäliikuntatunnilla. Tyylikkään näköinen ja mukava materiaali joka ei allergisoi eikä hiosta. Silikoninen hiuskoru paitsi näyttää hyvältä, pitää hiukset hyvin aloillaan, kestää mukana kovatempoisessakin urheilussa ja sen kanssa voi mennä vaikka suihkuun.

Plastic Tribe (11)

Plastic Tribe (18)

Plastic Tribe (19)

Koska valikoimassa on vaikka mitä muutakin, tilattiin testattavaksihiuskorun lisäksi myös kaulakoru. Alkujaan Plastic Tribe -korujen idea on saanut alkunsa tatuoinneista ja se kyllä näkyy. Yksi mainoslauseista kuuluukin: ”Tatuointi, josta äitikin tykkää!”

Suuri osa Plastic Tribe -silikonikoruista sopii käytettäväksi arjessa, mutta tuovat persoonallista ilmettä myös juhlapukeutumiseen.

Plastic Tribe (5)

Kaikki Plastic Tribe -korut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa mahdollisimman ekologisista materiaaleista. Kannattaa käydä tutustumassa tarkemmin osoitteessa www.silikonikoru.fi ja verkkokauppa löytyy osoitteesta www.plastictribe.fi Kaikki tilaukset tulevat ilman toimitusmaksua.

Kommentit (5)
  1. Metallisydän
   1.3.2014, 20:26

   Niin munkin mielestä 🙂

 1. Kyseisiä koruja esiteltiin muutama kk sitten Leijonan luola USA(tms), näyttäisi bisnes onnistuneen kun ovat saapuneet Suomeenkin asti. Hyvän näköisiä ovat!

  1. Metallisydän
   2.3.2014, 10:04

   Kyseessä oli Suomen oma Leijonan luola ja juuri kyseinen firma 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *