Metallisydän
Metallisydän

Tästä on muodostumassa sellanen treeniviikko että hoh hoijaa…

Aina ei ehdi treenaamaan ihan siihen malliin kuin haluaisi. Aina joskus treenejä on sovellettava ja tehtävä erilaisia aikataulullisia ratkaisuja jotta treeniviikko ei jäisi ihan tyngäksi. Tällä kertaa meikäläisen treeniviikko on koostunut pääasiassa hyvinkin intensiivisistä, nopeatempoisista ja lyhyistä, mutta silti todella tehokkaista treeneistä.

treeniviikko

Aikatauluongelmia

Kahden vuorotyöläisen lapsiperheessä molempien treenien sovittaminen arkeen on välillä aika haastavaa. Tällä viikolla se on tuntunut olevan vielä normaaliakin haastavampaa, vielä kun on ihan itse hankkinut siihen lisähaastetta yhtäkkisillä päähänpistoilla. Tällä kertaa me keksittiin alkuviikosta että ”Hei, pitäsköhän toi auto vaihtaa?” ja niinhän siinä kävi että jostain oli löydettävä aikaa koeajoille ja muille renkaiden potkimisille ja parin päivän päästä musta oli vaihtunut valkoiseen…

Pikatreenejä

Se tarkoitti tietenkin sitä, että parina päivänä treenit vedettiin läpi pikavauhdilla. Taisi tulla jopa ennätys kahden lihasryhmän treeneille, ensin selkä ja vatsa läpi alle puolen tunnin ja sitten käsitreeni seuraavana päivänä suurin piirtein samalla aikataululla… Siinä hiki lensi eikä sarjataukoja paljon pidelty. Mutta hei, treenit saatiin tehtyä ja auto vaihdettua, jes!

Metallisydän Gym

Näissä pikatreeneissä ihan kullanarvoiseksi on osoittautunut tuo oma kotisali, Metallisydän Gym. Jotenkin sen tajuaa joka kerta uudelleen siellä treenatessa, kuinka mahtava juttu se oma kotisali oikein on. Ihan paras päätös koskaan oli koota oma kuntosali autotalliin. Täytyykin antaa iso kiitos erityisesti GoFitness Megastorelle, josta suurin osa Metallisydän Gymin kamppeista on hankittu, homma on toiminut joka kerta hiton hyvin, palvelu ollut aina ensiluokkaista ja kamat laadukkaita. Tänks!

Nyt olisi vapaa viikonloppu edessä ja aikaa treenata?

Ja paskan marjat. Viikonloppuna jatkuu pihaprojektin toinen vaihe, jota varten on jo valmisteluja tehty viime viikonloppuna maalisuti kädessä heiluen. Nyt pitäisi sitten ottaa vasara käteen ja saada jotain valmista aikaa. Tuskin siis jää paljon sen kummemmin aikaa kiireettömälle treenille kuin aiemmin viikollakaan.

Mutta ei kai siinä mitään, jatketaan pikatreenien parissa ja vedetään pidemmän kaavan mukaan sitten kun siihen on aikaa, oli se sitten tulevalla kesälomalla tai vaikka vasta eläkkeellä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.