Muodikkaat vaatteet bodarille ennen ja nyt!

Selailin tässä erään (todella kovatempoisen) treenin ohessa salilla hiukkasen vanhaa Bodaus-lehteä, olisikohan ollut vuodelta 1995. Samat jutut siellä oli kuin nykyisinkin, bodarit kertoivat syövänsä offilla samoja ruokia kuin dieetillä mutta vaan isompia määriä, treenitekniikoissa neuvottiin oikeanlaista olkapäätreeniä, jossain artikkelissa muistutettiin venyttelyn tärkeydestä ja taisipa siellä olla myös juttua rasvojen tärkeydestä ruokavaliossa.

Kaksi asiaa oli kuitenkin muuttunut vuosien varrella. Ensimmäisenä pisti silmään miten tuolloin naturaalikehonrakentaja Ronnie Coleman oli vasta nousemassa huipulle, nyt kun tuo huippu on jo luovutettu seuraavalle. Toisena pisti silmään Bodarien muoti. Oli ne vaatteet silloin vaan upeita! Vai mitä sanotte?

(Ja kuvanhan saa klikkaamalla suuremmaksi niin ei tarvi tihrustaa…)

Vasemmalla sivulla näemme 90-luvun bodarien vapaa-ajan muotia ja oikealla sivulla treenivaatteita. Omasta mielestäni parhaat ovat ehdottomasti nuo vasemmassa yläkulmassa olevat henkselihousut. Kyllä harmittaa ettei tuollaisia enää saa mistään, vaan joutuu tyytymään tavallisiin farkkuihin!

Nykypäivän bodarimuoti on tuohon 90-lukuun verrattuna aika tylsää, ei ole henkselihousuja, ei lepattavia ”salihousuja”… Tunnettu tosiasiahan on, että vähänkään isommilla reisillä varustetun bodarin on vaikea löytää itselleen istuvia farkkuja. Onneksi meille muotitietoisille kuntosaliharrastajille on olemassa yksi merkki, johon voi luottaa, nimittäin Gazoz. Gazozin mallisto on todella laaja ja sieltä löytyy monenlaisia tyylikkäitä farkkuja, jotka istuvat niin isommillakin reisillä varustetuille yksilöille, kuin myös minunkaltaisilleni riukujaloille 🙂 Tilasinkin taas itselleni uudet Gazozin farkut Topmass:sta.

TÄLLÄ jo suunnittelin niiden tilaamista ja nyt ne sitten tulivat. Ensin niitä piti vähän lyhentää, mutta sehän nyt ei ole tällaiselle tee-se-itse-miehelle mikään ongelma. Käden käänteessä kuskasin farkut äidille lyhennettäväksi!

  

Vankalla ammattitaidolla (ja tuurilla) uusista farkuistani tuli juuri oikean pituiset! Kyllä nyt kelpaa Metallisydämen keikuttaa pakaroita!

Käykääpä tekin kurkkaamassa mitä kaikkea kivaa Topmass:sta löytyy! Alennusvaatteita on taas lisätty, puoli-ilmaisten farkkujen lisäksi löytyy muunmuassa Ed Hardyn paitoja ja kaikkea muuta kivaa! TÄSTÄ suoraan alennettuihin vaatteisiin, TÄSTÄ pääsee tsekkailemaan upeita uutuuksia ja TÄSTÄ naisten mallistoa. Ei muuta kuin shoppailemaan!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *