Mun suosikkilisäravinteet 2017

Minua pyydettiin tässä jokin aika sitten kertomaan suosikkilisäravinteeni ja vielä perustelemaan valintani. Jokusen kerran olen tainnut aiheesta ennenkin kirjoittaa, mutta tässä olisi mun TOP 5 lisäravinteet just nyt ja perustelut valinnoille.

Mun suosikkilisäravinteet

Käytän lisäravinteita pääasiassa treenin ympärillä, treenilaturia ennen treeniä, intrajuomaa treenin aikana ja palkkaria treenin jälkeen. Niiden lisäksi täydennän ruokavaliosta saatavaa proteiinin määrää lähes päivittäin heraproteiinilla ja luonnollisesti tuosta joukosta löytyvät myös suosikkilisäravinteeni.

Numero 1: Anabolic Overdrive palautusjuoma

Anabolic Overdrive on ollut mun suosikkini ihan siitä asti kun sitä ensimmäisen kerran vuosia sitten testasin. AO:ssa on kohdallaan niin maku kuin sisältökin (oikeasti se maku on ihan törkeen hyvä!) Olen useasti kehoittanut ihmisiä kokeilemaan, jos ei huomaa eroa entiseen palkkariin, voi ihan rauhassa vaihtaa takaisin. Aika harva on enää palannut entiseen…

Numero 2: Inzane treenilaturi

Toimiva treenilaturi saa ylittämään itsensä treenatessa, tuo sitä kaivattua lisäpotkua ja antaa energiaa. Vuosien varrella on tullut testattua treenilaturi jos toinenkin ja Inzane on se joka on jäänyt pysyvästi käyttöön. Mitä sitä sen kummemmin hehkuttamaan, yksi sana riittää: Toimii!

Numero 3: Intrazone

Muutamia vuosia sitten markkinoille alkoi putkahdella erilaisia intrajuomia, jotka on tarkoitettu treenin aikana hörpittäviksi. Sellainen on myös Intrazone. Intrazone auttaa jaksamaan raskaassakin treenissä, tuo sitä kaivattua lisäenergiaa treenin loppuvaiheessa ja auttaa palautumisen liikkeelle jo ennen palkkaria. Niin ja maistuu hiton hyvälle.

Numero 4: Super Whey Isolate

Heraproteiineja on markkinoilla ihan hullut määrät. On tavallista konsentraattia, laadukkaampaa isolaattia ja vaikka mitä muuta. Makuvaihtoehtoja on enemmän kuin kukaan osaa edes laskea. Oma suosikkini Super Whey Isolaten suklaa, joka ikään kuin sulaa suuhun. Haittaa ei tietenkään ole siitäkään, että harvassa taitaa ne laadukkaammat heraproteiinit olla…

Numero 5: Protein Pudding

Jatkuvasti saa lukea kaikenlaisista proteiinipitoisista ”herkuista”, banaanipannareista tai muista, jotka muka maistuvat hyvälle, mutta todellisuudessa ovat melkoista kuraa. M-Nutritionin alkuperäinen Protein Pudding, erityisesti kanelipullan makuisena, on poikkeus. Se on ihan aikuisten oikeasti ihan uskomattoman hyvää.
.
Siinä oli mun suosikkilisäravinteet. Mitkä on sun suosikit?

Kommentit (1)
  1. Kiitos tän sun blogin, jokunen aika sitten otin kokeiluun tuon setin puddingia lukuunottamatta. Sille tielle jäin. Yksinkertaisesti toimii ja kaikki on kohdillaan, ei paluuta vanhoihin. Super Whey Isolaatista ice coffee on koukuttanut ehkä eniten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *