Jos mulla olis 100 euroa…

(Sisältää mainoslinkkejä)

Yleensä haaveillaan että mitä tehtäisiin jos voitettaisiin lotossa tai mitä hankittaisiin jos voitettaisiin ässä-arvalla 100 000 euroa. Ne on ihan kivoja, mutta todellisuudessa aika mielettömän kaukaisia haaveita, jotka tuskin tulee koskaan toteutumaan. Mä päätinkin lähteä tällä kertaa haaveilemaan että mitä hankkisin jos saisin 100 euroa ja se olisi käytettävä Elloksen verkkokauppaan (sisältää siis hiukan mainostakin, mutta älkää antako sen haitata…) Elloksella on aika kattavat valikoimat monelta alalta, mikä tuo kivasti vaihtoehtoja haaveiluun. Ja nytkin voimassa olevat alekoodit saa tuon 100 euroa riittämään hiukan enempään.

100

Lähdetään liikkeelle treenijutuista. Satasella tilaisin kotisalille täydennykseksi TRX-nauhat ja jumppapallon, joiden yhteishinta jää vielä jonkin verran alle 100 euron erityisesti jos laitetaan hiukan alekoodia peliin…

70-0218a

Toisaalta nyt kun syksy on tulossa, voisi tilata meidän pikkuiselle sadekelin varusteet ulkoiluun niin pääsee touhuamaan pihalle ilman pelkoa vaatteiden kastumisesta. Eli vuorellinen sadehaalari ja sen kaveriksi lämpimät vuorelliset saappaat.

ells_0143425_16_Q3_1_BAR

Ja kun noita lasten vaatteita päästiin selailemaan, alkoi shoppailuhammasta kolottaa sen verran että seuraava satanen menisi kyllä näihin ihan törkeän hienoihin maihareihin, makeeseen bikertakkiin ja farkkulegginseihin tai sitten ihan vaan tyylikkääseen parkatakkiin

23-7749

Tai sitten makuuhuoneeseen voisi laittaa uutta ilmettä uudella päiväpeitteellä ja muutamalla koristetyynyllä.

80-1779d1

Tosiaan, ne alennusjutut tuo aikalailla lisää ostovoimaa tuohon 100 euroon. Nimittäin Ellokselta saa nyt 10 euroa alennusta jokaista tilauksen 40 euroa kohden. Eli 40 euron tilauksesta saa 10 euroa alennusta, 80 euron tilauskesta saa alennusta 20 euroa, 120 euron tilauksesta 30 euroa, 160 euron tilauksesta 40 euroa ja 200 euron tilauksesta 50 euroa alennusta.

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta, on voimassa 28.8.2016 asti ja toimii kerran/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin.
Klikkaa itsesi TÄSTÄ tekemään omat löytösi ja hyödyntämään viikonlopun tarjous!

baa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *