Metallisydän
Metallisydän

Mitkä on sun suosikkimaut lisäravinteissa?

Aikoinaan kun aloittelin treenaamista ja tutustuin lisäravinteisiin, oli niiden makuvaihtoehdot aika rajalliset. Ei oikeastaan ollut väliä oliko kyseessä proteiinijauho, palkkari vai massanlisääjä (muita maustettuja lisäravinteita ei juuri ollutkaan), vaihtoehdot oli aina samat. Suklaa, mansikka ja vanilja, sekä tietysti maustamaton. Maustamatontakin tuli joskus rahapulassa ostettua – ja kaduttua heti ensimmäisen kulauksen jälkeen. Tuosta ajasta lisäravinteet on toki kehittyneet huimastai muutenkin, mutta tervetullut uudistus on myös huomattavasti laajempi makuvalikoima. Kurkataas tällä kertaa mun suosikkimaut ja lopuksi voitte kertoa omanne jos haluatte 🙂

suosikkimaut

Vaikka tossa alussa valitin kun proteiinijauhoja ei treeniurani alussa saanut kuin suklaan, mansikan ja vaniljan makuisena tai maustamattomana, on yksi näistä vaihtoehdoista edelleen suosikkini juuri nimenomaan proteiinijauhon makuna. Se suosikkini on suklaa. On oikeastaan ihan sama onko kyseessä heraisolaatti, konsentraatti tai sekoitus, valitsen aina mauksi suklaan. Aina joskus tulee testattua jotain muutakin, mutta kyllä proteiinijauhoissa suklaa on se juttu.

Helposti voisi kuvitella, että jos kerran proteiinijauhoissa maistuu suklaa, se olisi hyvä valinta myös palkkariin. Näin ei kuitenkaan ole ainakaan minun kohdallani. Suklaa sopii välipalaproteiiniin hullun hyvin, mutta treenin loppupuolella haluan hörppiä jotain raikasta. Pitkään suosikkini oli Anabolic Overdriven mustaherukka, mutta tässä vuoden alussa kärkeen kiilasi AO:n uutuusmaku, vadelma-kiivi. Ihan törkeen hyvää!

Myös treenin aikana haluan treenijuoman olevan raikasta, ja herkkusuu kun olen, myös hyvää. Aiemmin sekoittelin treenijuomaan erikseen aminohappoja, beta-alaniinia ja muista sörsseleitä, mutta nyt jo pidemmän aikaa treenijuomanani on toiminut yksinkertaisesti Supermass-sarjan Intrazone ja siinä suosikkimakuni on vesimeloni, joskaan persikkajäätee ei kovin paljon vesimelonille häviä…

Treenilatureita ei maun perusteella valita, mutta jos käy niin hyvä tuuri, että se parhaiten toimiva treenilaturi löytyy myös herkullisen makuisena, ei voi olla kuin tyytyväinen. Usein toimiva treenilaturi maistuu törkeän pahalta, ihan siitä syystä että ne treenilaturin toimivat ainesosat sattuvat olemaan todella pahan makuisia ja tuota pahaa makua on hankala peittää. Joskus se kuitenkin onnistuu ja niin on käynyt Supermass-sarjan Perzonessa ja Inzanessa, joissa molemmissa vadelma-salmiakki on ihan törkeän hyvää.

Viimeinen ja samalla suurin suosikkini lisäravinnemaailman makuelämyksissä on M-Nutritionin Protein Puddingin kanelipulla. Tällaiselle korvapuustiaddiktille tuo maku on yksinkertaisesti uskomattoman ja melkein vastustamattoman herkullista. Onneksi tätä kiusausta ei paljon tarvitse vastustella.

Siinä oli mun suosikit, mitkä on sun suosikkimaut lisäravinteissa? Laitahan omasi kommentteihin niin saadaan kaikki uusia ideoita ja mahdollisesti innostutaan testailemaan!

Loppuun vielä ilouutisia sulle, jonka suosikkimaku on suklaa, pääsiäisen ajan M-Webstoressa on kaikki suklaan makuiset lisäravinteet jopa -50% alessa. Muille lohdutukseksi kaikista muistakin makuvaihtoehdoista saa meikäläisen omalla METALLISYDAN10 koodilla 10% alennusta. TÄSTÄ shoppailemaan!

Kommentit (4)

 1. Eveliina

  Mun tämän hetken lemppari hera on Super whey isolate makuna chocolate milkshake. Sairaan hyvä! 🙂

  • Metallisydän

   Kyllä, ihan törkeen hyvää! 🙂

 2. Heini

  Heippa! Mitä eroa noilla supermassin prezonella ja inzanella on? 🙂 kumpaa suosittelisit tehonlisääjäksi mielummin?

  • Metallisydän

   Inzane on enemmänkin puhdas buusteri, Prezone sisältää paljon muutakin, kuten esimerkiksi kattavasti aminohappoja. Pelkkää treenitehoa antaa ehkä Inzane enemmän… Kokeile kummasta tykkäät enemmän 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.