Miten onnistuu crossfit Jutta G:n vaatteissa?

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket
Viikon verran tässä on tullut treenattua Jutta G:n vaatteissa ja täytyy kyllä sanoa, että vaikutus on ollut huomattava. Olo on ollut koko ajan positiivinen ja innostava ja mielessä on pyörinyt enemmän ja enemmän superdieetit ja häädieetit…

20160106_093516

Jo aiemmin testailin miten kyykky kulki Jutan housuissa – ja kyllähän se kulki. Kyykätessä tuntui kuin Jutta olisi itse ollut vierellä kannustamassa, ”Jaksaa jaksaa!” kaikui korvissa ja tanko liikkui.

20160106_091931

Kyykky siis kulki, mutta ei mennä tällä kertaa Jutan housuihin sen syvemmälle, vaan tsekataan miten kulki olkpäätreeni ja pystypunnerrukset käsipainoilla.

20160106_093247 20160106_093249

Jo käsipianot telineestä olkapäille tempaistessa alkoi paidan alla kihelmöidä. Ei, se ei johtunut paidan materiaalista, se oli puhdasta puuvillaa, enkä usko sen johtuneen myöskään treenilaturin beta-alaniinista. Olen varma, että se johtui Jutta-paidan taianomaisesta jaksaa-jaksaa-buustista, jota oli paitaan tarttunut roppakaupalla jo sen suunitteluvaiheessa.

20160106_093353

Nyt on Jutta-vaatteet salitreenissä testattu ja hyviksi havaittu, mutta miten on sen jo otsikossa mainitun crossfitin laita? No, kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta kertooko se enemmän Jutta G:n vaatteista vai Metallisydämestä itsestään?20160106_093653
 
Ja sitten onkin arvonnan tuloksen julkistamisen aika. Arvottavanahan oli 50 euron lahjakortti käytettäväksi K-Citymarketiin For every body by Jutta -vaatteisiin ja sen nappasi itselleen nimimerkki Laura joka pääsee siis jatkamaan taisteluaan pahinta vastustajaansa, laiskuutta, vastaan uusissa Jutta-vaatteissa!
Otahan Laura yhteyttä sähköpostiin jari.autere@gmail.com niin saadaan lahjakortti oikealle omistajalleen ja taistelu käyntiin!
Ja teille muille vinkiksi, samanlainen arvonta löytyy myös Nanan ja Jonnan blogeista, käykäähän osallistumassa niihinkin ja tsekkaamassa myös Monan kokemukset Jutta-kamppeista!

Kommentit (2)
  1. On kyllä järkyttävän näköisiä kuteita, toi värimaailma jne.

  2. Kiitos kun laitoit sähköpostia perään, minulla mennyt täysin ohi tämä postaus! Onkin ollut ollut vähän motivaatio hukassa ja laiskuus vaivannut liikaakin, jospa näistä saisi uutta boostia reeneihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *