Metallisydän
Metallisydän

Mitä minä pelkään?

Viikonloppu meni kuumeessa, eikä blogi saanut kovin kummoista sisältöä. Pää ei vaan toiminut, eikä tekstiä syntynyt. Edelleen olen kuumeessa, eikä ajatus kulje edes sillä normaalilla tasollaan. Seuraava kannattaa siis lukea ihan omalla vastuulla…

Mitä minä pelkään?

Yleisimpiä vastauksia otsikon kysymykseen on varmasti kuoleman pelko, halvaantuminen tai jokin vastaava. Aika harvoin sellaisia juttuja kuitenkaan tulee ihan arjessa pohdittua, sen verran kaukaisia pelkoja ne ovat. Lähdinkin tässä kuumeessa makaillessani pohtimaan oman elämäni suurimpia, ihan arkipäiväisiä pelkoja.

Porin Ässien Suomen Mestaruus

Pelkään että Porin Ässät voittaa taas jääkiekon Suomen Mestaruuden. Hitto se oli raskasta aikaa kun kaikki jotka koskaan olivat edes jäähallilla käyneet, olivat yhtäkkiä maailman suurimpia Ässä-faneja. Torilla tavattiin ja Patasydän soi. Aina ja kaikkialla.

Mamban suosion kasvu

Tero Vaara ja Mamba, luojan kiitos viime vuosina on sillä suunnalla ollut hiljaista. Suurin painajaiseni olisi jos uusimmalla Vain Elämää kaudella olisi mukana Tero Vaara, Arttu Wiskari ja Matti ja Teppo laulamassa toistensa tuotantoa, joka sitten soisi joka tuutissa, Mamba tekisi kolmen areena-keikan putken ja nousisi kaikkien listojen ykköseksi.

pelkään

Vyölaukkujen uusi tuleminen

Kaikki tietävät muotivirtausten tulevan je manevän. Monet muotijutut, joiden ei ikinä uskoisi tulevan uudelleen muotiin, ovat sen tehneet. Luoja meitä kaikkia kuitenkin varjelkoon 80-luvun hittituotteen, vyölaukun, uudelta tulemiselta. Ennemmin ne valkoiset tennissukat purkkareissa, jazz-trikoot tai vaikka valtavat olkatoppaukset, mutta ei vyölaukkuja!

Parsakaalin aseman vakiintuminen vanhainkotien ruokavaliossa

Jos jotakin ruoka-ainetta voi vihata, se on minun kohdallani parsakaali. Suurimpia painajaisiani onkin, että sitten kun olen vanha papparainen jossakin vanhainkodissa ja kykenemätön itseäni puolustamaan, lapioidaan minun suuhuni päivästä toiseen parsakaalia eri muodoissaan. Maanantaisin parsakaalimuhennosta, tiistaisin haudutettua parsakaalia, keskiviikkoisin parsakaalisoppaa jne. Siinä saattaisi hyvinkin tulla mieleen purra oma kielensä poikki…

Pepsi Maxin valmistuksen lopettaminen

Viimeiseksi se pahin. Tehkää mitä vaan. Ässät voittakoon mestaruuden vaikka joka vuosi, Mamba tulkoon keikalle meidän olohuoneeseen ja parsakaalista uusi kansallisruoka. Lupaan vaikka käyttää vyölaukkua koko loppuikäni, kunhan ette vie minulta Pepsi Maxia!

Kommentit (3)

 1. M

  Vyölaukut (ainakin naisten muotiin) on muuten jo tullu takas 😀 mun puolesta vois hyvinkin tulla vieläkin isommalla kädellä, näppärää kun ei tarvii kantaa festareilla laukkua

 2. Nimetön

  Pepsi<Coca Cola zero<Coca-Cola<Pepsi Max

  • Metallisydän

   Kyllä, Pepsi Max is the greatest!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.