Mitä ihmettä minulle tapahtuu?!?

Musiikkimakuni on ollut hyvin selkeä, olen aina tykännyt eniten raskaasta musiikista. Musiikki ei ole ollut mitään ilman särökitaraa. Toki poikkeuksiakin on ollut, kuten ikuinen kevätmusasuosikkini Tehosekoitin. Nyt olen kuitenkin huomannut hyvin huolestuttavia piirteitä itsessäni, olen nimittäin alkanut tykätä sellaisesta musiikista jota en olisi kuvitellut voivani sietää.

Ensimmäinen huolestuttava piirre oli muutama vuosi sitten kun kaikkien aikojen suurin suosikkini Maj Karma jäi tauolle ja Herra Ylppö alkoi tehtailla musaa Ihmistensä kanssa. Ensin pettymys oli suuri, sehän oli ihan poppia. En voinut tykätä. Kuitenkin pikkuhiljaa, kuin vaivihkaa, alkoi Ihmisten biisit kuulostaa hyviltä ja sittemmin olen joutunut tunnustamaan että perkele, poppia tai ei, sehän on loistavaa musaa.

Jonkin verran minua lohdutti se, että Ihmiset oli kuitenkin livenä raskaampaa kuin levyillä. Hyväksyttävissä oli myös totaalinen tykästymiseni Jenni Vartiaisen biiseihin. Nehän on oikeesti ihan sairaan hyviä.

Sitten kuitenkin havaitsin hyräileväni mukana jossakin Rihannan biisissä. Havahduttuani huomaamaan tämän järkyttävän tosiseikan terästäydyin, eihän se nyt jumalauta käy päinsä että minä, Metallisydän, kova karju hyräilen jotakin dancepoppihumppaa. Ei saatana, kieltäydyin tunnustamasta itselleni saati muille että pitäisin sellaisesta musiikista.

Ei kuitenkaan mennyt kauaa kun autoa ajaessani havahduin nauttimasta jostakin suomiräppibiisistä. Siis mitä helvettiä! Sehän on minun kirjoissani silkkaa paskaa! Äkkiä kanava vaihtoon!

Nyt alkaa kuitenkin huolestuttaa todenteolla. Ensin Erin ja Vanha nainen hunningolla.

Sitten Chisu ja Sabotage. Vihasin (ja vihaan edelleen) Baden baden -renkutusta. Sabotage on kuitenkin loistava biisi.

Ja nyt viimeinen niitti, Jukka Poika. Toinen toistaan mahtavampia ja tarttuvampia hyvänmielen biisejä. Pakko se on tunnustaa, olen koukussa ja levy lähtee hankintaan ensitilassa.

Se vaan hieman huolestuttaa että mihin tässä oikein ollaan menossa. Siinä vaiheessa kun alan kehua Antti Tuiskua, tulkaa ja ampukaa.

Kommentit (21)
  1. Huolestuttavaa. Naru kaulaan vaan. 😀

    1. Metallisydän
      24.3.2012, 09:47

      Itseäkin hiukan huolettaa…Mutta toisaalta, elämästä pitää nauttia. Jos nautin Jukka Pojan musasta niin mitäs sitten 🙂

  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *