Metallisydän
Metallisydän

Miltä SUN dieettiruuat näyttää?

Ei ole yhdentekevää miltä dieettiruuat näyttää. Dieettiruoka voi olla väritöntä ja tylsää, se voi olla iloisen värikästä ja monipuolista, se voi olla jopa hauskaa. Pienellä fiksaamisella saa samoista tylsistä aineksista aika monenmoista annosta rakennettua – ja samalla piristettyä omaa mieltä. Me kuvattiin Sarin kanssa kuluneella viikolla ruoka-annoksiamme, nyt teillä on mahdollisuus päästä näkemään millaisia ne oli!

Sarin dieettiruuat

Mun tän hetkisen dieettiruokavalion perusta on riisi ja jauheliha tai kana, sekä tietysti salaatti ja vihannekset. Kun Jari pyysi mua kuvaamaan mun annoksia tällä viikolla, en osannut arvatakaan mitä sillä oli mielessä… Jostain syystä näytti kuvatuksi valikoituneen vaan kana-annoksia, ehkä siksi että tykkään tuosta kanasta tällä hetkellä jauhelihaa enemmän ja lohen vetelin sellasta tahtia ettei sitä paljon kuvaamaan ehtinyt 😀
No, tässä nyt pyynnöstä pieni otanta mun dieettiruokiin.

dieettiruuat

dieettiruuat

dieettiruuat

dieettiruuat

Jarin dieettiruuat

Noniin. Nyt kun Sari on esitellyt omat värikkäät, mutta kuitenkin rehellisesti sanottuna aika tylsät ja samankaltaiset ruoka-annoksensa, on aika näyttää miltä dieettiruoka voi parhaimmillaan näyttää.
Pohjustetaan nyt kuitenkin hiukan… Mun dieettiruuat on yleensä tuon postauksen ekan kuvan näköisiä, tylsiä ja värittömiä – ja niin on kyllä mielialakin kun niitä suuhunsa tunkee. Tällä kertaa sitten hiukan erilaisella asenteella…

dieettiruuat

dieettiruuat

dieettiruuat

Oli aika mielenkiintoista huomata miten leikkisyys ja iloisuus tarttui niin itseen kuin muihinkin näitä annoksia rakennellessa ja niille hihitellessä. Näitä annoksia oli ihan oikeasti hauska syödä (Nam! Siinä meni ketun nenä!) ja niistä alkunsa saanut iloinen asenne kantoi pitkälle ruokailun ylikin.

SUN dieettiruuat?

Kokeilkaas! Haastan jokaisen edes hiukan leikkimieltä omaavan rakentelemaan tänään omasta annoksestaan hassun tai hauskan näköisen ja postaamaan sen Metallisydämen Facebookiin tämän postauksen jakoon! TÄSSÄ LINKKI! Katsotaan saadaanko levitettyä iloista dieettimieltä toisillemme!

Kommentit (1)

  1. Ronja

    Hahaaha ihan parhaat ruokakuvat! Kiitos 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.