Miksi tehdä asioista vaikeampia kuin ne ovat?

Tuttu näky vessan kaapissa: Purkkia ja purtiloa niin maan perkeleesti jokaisella hyllyllä, vieri vieressä ja päällekkäin. Osa käytössä ja osa unohtuneena hyllyn takaosaan. On kuorintavoidetta, kosteusvoidetta, hellävaraista pesuainetta, silmänympärysvoidetta, tärpättiä, kasvonaamiota ja vaikka mitä. Osa sellaisia joista me miehet emme ymmärrä mitään, mutta naiselle ne ovat ihan pakollisia – vai ovatko?

Mitäs sanotte, jos väitän että kaksi purkkia riittää?

Miehet nyökyttelee, ”niinhän ne on riittäneet tähänkin asti” ja naiset tuhahtaa ivallisesti ”no näin on, ei muuten riitä”. Kumpikaan ei kuitenkaan ole kokeillut uutta juuri lanseerattua Påre skincare ihonhoitotuotesarjaa, johon tosiaan ei kuulu kuin tasan kaksi tuotetta, puhdistusgeeli ja 24h-voide.-

påre

Påre skincaren taustalla on halu osoittaa, että asioista ei tarvitse tehdä sen vaikeampia kuin ne oikeasti ovat. Siksipä tuotesarjaan kuuluukin vain kaksi tuotetta, jotka sopivat kaikille sukupuolesta, iästä, ihonväristä tai ihotyypistä riippumatta. Tämän tarkoituksena on helpottaa ihonhoitoa. Ei tarvitse miettiä sopiiko tuote omalle ihotyypille vai ei, koska sarja sopii kaikille olipa sitten rasvainen tai vaikkapa pintakuiva iho.
Ja taas naiset tuhahtelevat ja pyörittelevät päätään…

1. Wash gel that cleans your face / puhdistusgeeli kasvoille

Koska tuotteita on sarjassa tosiaan kaksi, on ne kuvaavasti nimetty numeroilla, jotka osoittavat tarkoitetun käyttöjärjestyksen (helppoa myös meille miehille). Ykkösenä on puhdistusgeeli, jolla kasvot pestään.

Ihonhoidon A on puhtaus. Pese kasvoilta iholle kertynyt tali, epäpuhtaudet, hiki ja meikki aamuin sekä illoin puhdistusgeelillä. Pumppaa painallus puhdistusgeeliä puhtaalle kädelle, pyöritä geeliä hetki ympäri kasvoja ja huuhtele vedellä. Puhdistusgeeli sisältää omenaa ja granaattiomenan siemenöljyä, joiden sisältämät vitamiinit kirkastavat ihoa. Jojoba-öljy ja Aloe Vera rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Geelin sisältämät hedelmähapot kuorivat ihon pintaa hellävaraisesti samalla kannustaen ihon solukkoa uusiutumaan.
(lainaus Påre skincaren nettisivulta)

2. Cream that moisturizes the washed face / 24h-voide kasvoille

Kakkosena on kosteutusvoide, jota on tarkoitus käyttää loogisesti toisena, eli puhdistuksen jälkeen.

Puhtaat kasvot tulee kosteuttaa. Annostele kosteusvoidetta puhtaille käsille. Levitä voide puhdistusgeelillä pestyille pyyhekuiville kasvoille aamuin illoin. Kosteusvoide sisältää kosteutta sitovia ja ihoa rauhoittavia ainesosia kuten hyalronihappoa, ksylitolia ja aloe veraa. Vihreä tee ja pohjoisessa kasvava puolukka sisältävät paljon luonnon omaa häpeilemätöntä suojakeinoa: antioksidanttia samalla kirkastaen ihoa. Tuotteen hedelmähapot, joita saadaan muun muassa vadelmasta, uudistavat ihon pintaa. Mehiläisvaha taas auttaa ihoa ylläpitämään kosteutta.
(lainaus Påre skincaren nettisivuilta)

No joko alkaa naisiakin kiinnostaa? Ajatelkaa jos kasvojen puhdistaminen ja hoitaminen ei oikeasti vaatisikaan kymmeniä purkkeja ja purtiloita? Ajatelkaa jos se olisikin helpompaa kuin olette koskaan kuvitelleetkaan? Ajatelkaa mikä määrä rahaa ja tilaa vessan kaapeissa säästyisi erilaisille meikeille!
Jos Påre skincare alkoi kiinnostaa, lisää tietoa löytyy Påren nettisivuilta ja sieltä tuotteita pääsee myös tilaamaan.
 
P.S. Miehet, rohkeasti vaan rasvaa naamaan!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *