Miksi kirjoitan tätä blogia?

Otsikon kysymys nousee aina silloin tällöin esiin, kun joku tiedustelee, miten oikein jaksan kirjoittaa blogia, miten minulla riittää siihen aikaa ja energiaa.
Ei aina riitäkään. Välillä on niitä aikoja, että kirjoittaminen ei voisi vähempää kiinnostaa,  tekstejä ei vaan synny, runosuoni ei kuki ja rehellisesti on sanottava, ettei kirjoittamiseen aikaakaan aina olisi, vaan tietokonetta tulee usein naputeltua oman yöunen kustannuksella muun perheen nukkuessa.

20151206_002820

Mikä sitten saa minut päivästä toiseen istumaan läppärin ääreen, kirjoittamaan mukahauskoja fitness-kriittisiä tekstejäni, tyhjänpäiväisiä treenijuttujani, tai mitä huuhaata milloinkin? Tuohon on vaikeaa antaa selkeää vastausta. Blogin kirjoittaminen on muodostunut osaksi arkeani, osaksi elämääni. Olen kehittänyt Metallisydämestä tietynlaisen alter egon, Metallisydän on osa minua, vähän niin kuin Batman on osa Bruce Waynea, halusi hän sitä tai ei. (Ollaanhan me Brucen kanssa muutenkin aikalailla samanlaisia, molemmat on ökyrikkaita ja käyttää viittaa, paitsi minä.)

Valehtelisin, jos väittäisin, ettei blogin kirjoittaminen koskaan ole rasite. Kyllä se on, vaikka useimmiten tekstit syntyvät kuin itsestään sormien lentäessä näppäimistöllä. Välillä tulee niitäkin päiviä, ettei tekstiä tunnu syntyvän millään. Aina joskus otan uuden tekstin kirjoittamisesta turhankin suurta painetta. Haluaisin jokaisen tekstin olevan hyvä ja viimeistelty, mutta aina se ei vaan onnistu.
Silloin kun juttu kulkee ja tekstiä syntyy, saan siitä suurta mielihyvää, nautin kirjoittamisesta ja siitä tunteesta, kun tiedän kirjoittaneeni hyvän tekstin. Vielä jos te lukijatkin tykkäätte siitä, on minulla koko päivän ajan hymy huulilla.

Olen kirjoittanut Metallisydän-blogia jo yli kuuden vuoden ajan. Tuona aikana lukijoita on kertynyt kiitettävä määrä. Jokainen tykkäys tai kommentti blogin Facebook-sivulle tai itse blogiin, jokainen jako tai uusi seuraaja Facebookissa tai Instagramissa saa mielialan pilviin. Kyllä se on fakta, että te lukijat olette suurin syy miksi jaksan pukea Metallisydämen viitan päälleni iltaisin ja lähteä ulos puolustamaan Gothamia istua tietokoneelle vuodattamaan ajatuksiani näppäimistölle kerta toisensa jälkeen. Jos kukaan ei tekstejäni lukisi, en niitä myöskään jaksaisi kirjoittaa.
Vuosien varrella blogin lukijamäärä on kasvanut tasaisesti ja nykyisin blogin voi jo sanoa olevan melkoisen suosittu. Kutsunkin itseäni Batmanin ohella usein Suomen eturivin fitness-bloggariksi, vaikka se ehkä hieman liioiteltua vielä onkin… Vakaa aikomukseni on kuitenkin nousta yhdeksi Suomen blogitaivaan kirkkaimmista tähdistä, ohi kaikkien pyöreäpeppuisten belfiebloggarimimmien ja vihersmoothieita hörppivien raakakakkuspesialistien! Vaviskaa siis mimmit, Metallisydän tulee!

12249753_10207187214431586_5267168718119828192_n

Metallisydämen Facebook-sivu löytyy TÄÄLTÄ ja Instagram TÄÄLTÄ
Käy klikkaamassa itsesi seuraamaan Metallisydäntä ja varmista paikkasi Suomen eturivin Fitness-bloggarin taustajoukoista! Näytetään yhdessä kaikille mistä oikeat Fitness-bloggarit on tehty!

Ja loppuun pieni mainos: Nyt kannattaa vilkaista House Of Brandonin nettikaupan tarjonta, siellä on kaikki tuotteet tämän viikon ajan vähintään -20%

ETUSIVU_JOULUALE_3

Nopeat syö hitaat! TÄSTÄ House of Brandonin verkkokauppaan!

Kommentit (2)
  1. Kommentti, ihan vaan siks että nyt sun on hymyiltävä jonku aikaa:)

    1. Metallisydän
      9.12.2015, 20:00

      Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *