Miksi fitness-jengi luulee olevansa muita parempia?

Noniin, läskit tuli lynkattua parissa edellisessä blogitekstissä, nyt on noiden nenä pystyssä ja peppu töröllä kulkevien fitness-mimmien ja hauista jatkuvasti pullistelevien punttipaavojen vuoro.

Se on kumma, että kun kroppa on kuosissa, koetaan että ollaan jollakin tavalla muita parempia. Kaikki jotka ei syö mautonta fitness-ruokaa ja treenaa salilla vähintään kuusi kertaa viikossa on laiskoja ja saamattomia. Niin ja mikään muu treenaaminen ei tietenkään ole fitness-jengin mielestä mistään kotoisin kuin se salitreeni.
Fitness-jengi kantaa joka paikkaan aina sheikkereitä ja eväskippoja. Niitä esitellään oikein teatraalisesti ja muiden ruuille nyrpistellen ja ollaan niin terveellistä ja fitnesstä. Jos joku uskaltaa kyseenalaistaa proteiinijuoman hörppimisen kesken teatteriesityksen, on show pystyssä, siis siellä katsomon puolella. Sehän on suoraa vittuilua ja tarkoittaa automaattisesti koko fitness-jengin terveellisen elämäntavan kyseenalaistamista.

Juhlissa ja kutsuilla fitness-jengi nyrpistelee nokkaansa tarjottaville. Kakku ei kelpaa ja voileipiinkin on perkele laitettu voita eikä kinkkukaan ole vähärasvaista. Onneksi fitness-jengillä on ne omat eväspurkit mukana.
Vaakaa tuijotetaan joka päivä ja vyötärön ympärys mitataan mittanauhalla vähintään kerran viikossa. Ja sitten väitetään että ne on lihavat ihmiset joilla on on paino-ongelmia.

Ruoka punnitaan grammalleen ja naama pokkana väitetään että maustamaton kana ja haudutettu parsakaali on hyvää, tai korkeintaan käytetään vanhaa klisettä ”ei sitä maun takia syödä”, ja tungetaan parsaa suuhun kyökkien ja manaten muiden epäterveellisiä ruokia… makaronilaatikko, mikä valtava hiilaripommi!
Ja sitten ahtaudutaan ihan liian pieniin vaatteisiin. Se on ihan ok että fitness-mimmi vetää päälleen kahta kokoa liian pienet farkut tai punttipaavo paidan, joka meinaa ratketa saumoistaan. Samalla kauhistellaan jos joku hieman pulleampi uskaltaa laittaa päälleen jotain istuvampaa. Eihän se käy, se on fitness-jengin yksinoikeus!

Laihat ihmiset on kaikki fitness-jengin mielestä syömishäiriöisiä. ”On se kumma että ei voi syödä normaalisti!” tokaisee fitness-jengi ja jatkaa kyökkimistä parsakaalinsa kanssa.

Kommentit (14)
  1. Meillä on töissä yksi tällainen, voi jumal**ta se on just näin!!!!!

  2. Pliis, sanokaa mulle, että tää on oikeasti vain hyvin, hyvin rajallinen ihmiskunta, joka elää tätä omaa kuplaansa ja arvioi toisten urheilullisuutta belfieiden ja eväsrasioiden perusteella. Ja se sama rajallinen porukka on sitä, mikä pyörii näillä kaikilla sivustoilla ja kadulla arvioi milloin kelläkin on liian tiukat vaatteet.
    Minä tajusin tämän älyttömän fitnesshömpän, kun uusi työkaverini sanoi ilahtuneena tutustuttuaan minuun, että ”voi vitsi miten sää ootki niin ihanan tavallinen”. Tavallinen, täh? Ai millanen mun pitäis olla? Minunkin kropan on yli 20 vuoden aktiiviurheilu aika hyväksi muokannut eikä esim. 30 km työmatkan pyöräily päivittäin kahteen kertaan ole ongelma (siis minulle, kestävyysurheilun vihaajille on), mutta en vissiin tee asiasta tarpeeksi isoa ja näyttävää numeroa, kun en saa nimeeni fitness-etuliitettä. Damn! Pitäiskö se laittaa siis insta- ja Fb-tili mun urheilijaminälle, kuka täällä saatana tavallinen haluaa olla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *