Mikä tässä elämässä on tärkeää?

Meitä on täällä pallon päällä aika paljon, oikeastaan aika törkeän paljon – ja me kaikki ollaan erilaisia. Meillä on kaikilla erilainen tausta. Joku on rikkasta perheestä eikä ole koskaan joutunut miettimään riittääkö raha ruokaan, toinen taas köyhistä oloista ja kolmas savimajasta. Elämäntilanteet on erilaisia, toisilla on perhe, omakotitalo, kaksi autoa ja 0,8 koiraa – ja valtava asuntolaina. Toisilla ei ole mitään, ainoastaan vapaus matkustaa ympäri maailmaa. Ja kaikilla on vielä erilaiset tavoitteet, haaveet ja unelmat. Me ollaan todellakin erilaisia ja meille kaikille on elämässä erilaiset asiat tärkeitä.

elämässä

Mikä elämässä on tärkeää?

Erilaisuudesta johtuu, että on mahdotonta yleisesti määrittää, mikä on elämässä tärkeää. Se mikä on toiselle tärkeää, voi olla toiselle täysin merkityksetöntä. Silti väittäisin että ihan jokaisen meistä olisi välillä hyvä pysähtyä miettimään, mikä juuri meille on tässä elämässä tärkeää. Mitkä on niitä asioita joilla on oikeasti merkitystä ja mitkä on niitä vähän merkityksettömämpiä, minkä eteen kannattaa nähdä vaivaa ja taistellakin, minkä taas ei.

Mikä minulle on tärkeää?

Minun oma arvomaailmani on mennyt täysin uusiksi tässä muutaman vuoden aikana ja syy siihen on perhe. Aiemmin olin vain minä. Elämä oli yksinkertaista, kaiken sai tehdä kuten itse halusi, mennä minne halusi ja vielä juuri silloin kun halusi. Elämä pyöri oman itsen ympärillä, se oma napa oli silloin se tärkein, eikä siinä ollut mitään pahaa, vaan se oli täysin luonnollista.

Perheen myötä elämä on muuttunut huomattavasti monimutkaisemmaksi. Elämästä on tullut aavistuksen verran hankalampaa, kun kaikkea ei voi enää tehdä oman mielen mukaan, ei edes sen toisen mielen mukaan, vaan ihan jokaisen perheenjäsenen mielipide on huomioitava. Samalla se tekee kuitenkin elämästä myös paljon antoisampaa. Enää se oma napa ei olekaan se tärkein, vaan edelle menee toisten navat. Oma onnellisuus ei muodostukaan enää omien mielihalujen mukaan toimimisesta, vaan muiden ilosta ja onnellisuudesta.

Onnellisuus

Se on jännä juttu, miten onnellisuus koostuu nykyisin niin erilaisista asioista, sellaisista joita en osannut aiemmin edes kaivata. Sen ei tarvitse olla mitään ihmeellistä, yhdessä leivotut sämpylät, koko perheen yhteinen luistelureissu tai ihan vaan sängyllä makaileminen ja yhdessä satukirjan lukeminen saavat sydämen pakahtumaan onnesta. Uskallankin väittää, että minulle on tällä hetkellä kaikkein tärkeintä juuri yhdessä vietetty aika. Sillä ei niinkään ole väliä mitä ollaan tekemässä, kunhan se tehdään yhdessä.

Kuten joku viisas on ehkä mahdollisesti joskus jossain sanonut: ”On mahtavaa pystyä kiipeämään jyrkän seinän huipulle, mutta vielä mahtavampaa on tehdä se yhdessä.”

Meillä on muuten molemmilla kuvissa jalassa Better Bodiesin trikoot, Sarilla Varsity Stripe Tights naisille ja Jarilla Mens logo tights miehille, molemmat kampanjatarjouksessa Fit4You:ssa helmikuun ajan.

Kommentit (5)
 1. Teillä varmasti vuorotyö verottaa aikalailla sitä yhdessäoloaikaa. Meidän ”päivävuoroperheessä” yhdessäoloaikaa kertyy käytännössä joka iltapäivä jollain tasolla, että itse arvostan paljon vaimon kanssa vietettyä laatuaikaa paljon. Pelkkä leffan katsominen tai syömässä käyminen ilman muksuja, ylläolevasta aktiviteeteistä puhumattakaan on melko luksusta ruuhkavuosien keskellä, mummilahoitojen ollessa kortilla.
  Asiasta toiseen, piti kysymäni että oletko koskaan kärsinyt ylikunnon oireista?
  Leevi

 2. Sportamorella on myynnissä tismalleen samanlaiset Better Bodiesin siniset trikoot 26,90 eurolla 🙂 Aikamoiset riistohinnat Fit4You:ssa-

  1. Metallisydän
   20.2.2018, 00:12

   Niinkö? Mä en kyllä löytänyt. Löysin nuo Varsity Stripe Tights trikoot esim. pinkkinä hintaan 54,90€ kun Fit4You:ssa ne on 39,90€. Mutta laita ihmeessä linkki noihin samanlaisiin sinisiin tuolla hinnalla jos sellaset siellä on…

  2. https://www.sportamore.fi/tuote/157292-better-bodies-varsity-stripe-tight-f-bla
   Muutama tunti sitten löytyi vielä s-koossa mutta tällä hetkellä näköjään loppuunmyyty. Tossa joka tapauksessa linkki kyseisiin sinisiin trikoisiin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *