Mikä Metallisydän?

Metallisydän-blogista löytyy huumorin sävyttämiä kirjoituksia treenistä, ruuasta, lisäravinteista ja elämästä yleensäkin. Perhe-elämä ja isyys ovat vahvasti mukana blogissa, jossa treenataan ajoittain kovaa ja vietetään paljon aikaa perheen kanssa.

Mikä Metallisydän?

Kuka ihme sitten on tämä Metallisydän joka tässä blogissa jaarittelee itsestään, treeneistään ja elämästään? Kerronpa hiukan itsestäni…
Ensimmäisen kerran tallustelin kuntosalille -90 luvun puolivälissä (noin 15-vuotiaana) eikä siltä tieltä ole ollut paluuta. Ensimmäiset vuodet treenaaminen oli hyvin perinteistä nuoren pojan treeniä, eli penkkiä ja hauista treenattiin joka kerta jättäen muunmuassa ihan turhat jalat treenaamatta…

Vuosi 2006, jolloin oli sentään jo otettu jalkatreenitkin mukaan ohjelmaan, vaikka ei ehkä kuvasta uskoisi…

Vuosien mittaan tietoa ja taitoa on kertynyt ja samalla treenaaminen on muuttunut tavoitteellisemmaksi ja tuloksekkaammaksi. Olen elänyt oman osani fitness-kuplassa, jolloin koko muu elämä rytmitettiin treenaamisen ja ruokailujen mukaan. Nautin tuolloin bodarin elintavasta, kovasta treenistä ja tarkasta ruokavaliosta. Nautin niistä edelleen, mutta viime vuosina kupla on puhjennut ja muut asiat ovat nousseet treenaamista tärkeämmiksi.
Kevät 2012

Loppuvuosi 2012

Edes silloin kuplassa elellessäni ei minulla ollut vakaata suunnitelmaa kilpailla, mutta aina pieni haave CBB-lavalle kiipeämisestä on jossain takaraivossa piileskellyt. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että sinne se saa jäädäkin, mutta eihän sitä koskaan tiedä…
Vuoden 2013 kuntoa, ajalta ennen kuplan puhekamista…

Elämä kuntosalin ulkopuolella

Elämäni mullistui syksyllä 2014 syntyneen pienen Metalliprinsessan myötä, jolloin viimeistään asiat saivat aivan uudenlaisen tärkeysjärjestyksen. En olisi osannut kuvitellakaan millaisen määrän rakkautta ja onnellisuutta oma lapsi mukanaan tuo. Emilia onkin tuonut elämääni ihan uudenlaisen näkökulman ja pysyvän hymyn huulilleni.
Arkeani rytmittää työ lastensuojelulaitoksessa ja luonnollisesti tämän blogin kirjoittaminen. Töiden ja treenien sovittaminen lapsiperheen arkeen tuokin mukanaan omat haasteensa, mutta ainakaan viikot eivät ole koskaan samanlaisia, vaihtelevuutta ja vipinää riittää.

DSC00947

Tästä kaikesta ja monesta muusta, sekä pysyvästä pilkkeestä silmäkulmassa koostuu Metallisydämen blogi, tervetuloa seuraamaan koettelemuksiani!