Metallisydän?

Kuka on tuo itseään Metallisydämeksi kutsuva ja enemmän tai vähemmän sekavia juttuja nettiin kirjoittava kaljupää? Ja vielä suurempi kysymys, miksi ihmeessä se sama kaljupää haluaa jakaa elämäänsä nettiin kaikkien luettavaksi? Ja ketä ne jutut oikeesti edes kiinnostaa?
Metallisydan
Instagramin profiilissa olen kuvaillut itseäni seuraavasti: ”Gym-addict, wannabe-bodybuilder, personal trainer, fitness-blogger, father, superhero.” Luulen siis olevani paljon kaikenlaista.
Todellisuudessa en suinkaan ole talojen yllä liitelevä supersankari, vaan ihan tavallinen treenaamisen hurahtanut ja urheilullisen elämäntavan omaksunut mies.
Muutama vuosi sitten ajattelin alkaa aikani kuluksi pitää netissä pienimuotoista blogia, painottuen omaan treenaamiseeni. Tuo blogin kirjoittaminen on vuosien varrella muuttunut luonnolliseksi osaksi elämääni enkä varmaan osaisi enää edes olla kirjoittamatta. Matkan varrella blogi on muuttunut monella tavalla, sen tekstit käsittelevät paljon muutakin kuin treenaamistani, mutta yksi asia ei ole muuttunut. Mitä tahansa kirjoitankin, asiaa tai asiatonta, kaikesta löytyy aina se pieni pilke silmäkulmasta. Asiateksteihini on lähes poikkeuksetta piilotettu pieni huumorin vivahde ja humoristisemmista teksteistäni löytyy usein myös hieman asiaa.

Vuosien vieriessä ja kehittyessäni blogitekstien kirjoittajana, on mukaan tarttunut jonkin verran lukijoitakin. Enää ei tarvitse juttujani kirjoitella omaksi ja kahden tai kolmen satunnaisen lukijan iloksi, vaan kuukausittain blogissa käy kiitettävä määrä lukijoita, suuri kiitos siitä teille kaikille!
Metallisydän löytyy luonnollisesti myös sosiaalisesta mediasta. Omaksi ja lukijoiden iloksi olen luonut Metallisydämen blogille oman Facebook-sivun, jonne aina silloin tällöin lipsahtelee sellaistakin materiaalia jota ei itse blogissa tulla näkemään. Metallisydämen Facebook-sivua seuraamalla pysyt varmasti ajan tasalla tämän fitness-bloggarin edesottamuksista ja blogin uusista teksteistä. Facebook-sivu löytyy TÄÄLTÄ

Facebook

Jo aiemmin mainitsemani Instagram-tili vie seuraajansa entistä syvemmälle tämän supersankarin elämään. Enemmän tai vähemmän blogin juttuihin liittyviä kuvia tupsahtelee Instagramiin useamman kerran päivässä. Instagram-profiili löytyy TÄÄLTÄ nimimerkillä @metallisydanblog

Instagram

Pysykäähän jatkossakin mukana kaljun wannabe-bodarin matkassa, juttua kyllä riittää!

Kommentit (4)
 1. Moi! Kuinka tarkka oot syömisistä? tai kuinkna useasti syöt esim herkkuja, karkkia, jätskiä jne ? viikonloppuisin, arkisin? millasia määriä?
  Ihan mielenkiinnosta vaan kyselen, että kuinka tarkasti harrastelija jolle kuitenkin traanaaminen on erittäin tärkeä osa elämää, niin hoitaa ruokapuolen 🙂 Punnitsetko ruokia ja noudatatko jotain ruokavaliota, vai vaihteleeko ruoat päivittäin ?
  Ja mitä mieltä oot ylipäätänsä että minkä verran herkkuja voi sisällyttää ruokavalioon jos haluaa kuitenkin että myäs jonkinlaisia tuloksia kropassa näkyy:)

  1. Metallisydän
   17.5.2015, 21:39

   Moi!
   Yleisestiottaen oon melkolailla tarkka syömisistäni, tämä talvi on kuitenmin mennyt aikalailla herkutellessa, tosin herkut on aina tulleet oman ruokavalion päälle, ei korvikkeena 😀 Vauveli toi mukanaan rutinien muuttumisen ja monessa kohdassa muut jutut meni oman tarkan syömisen edelle. Myös mukavuudenhalu vei välillä mukanaan karkkipussille, mutta nyt on taas palattu ruotuun ja tarkempaan ruokavalioon.
   Aiemmin saattoi mennä vuosikin ilman herkkuja, ajoittaista korvapuustia lukuunottamatta 😉 Nykyisin tulee jotain hyvää syötyä pari kertaa kuussa, olen melko perso makealle 🙂
   Mulla on ollut jo useamman vuoden ruokavalio jonka mukaan syön, toki muokkaan sitä jatkuvasti tilanteeseen ja suunnitelmaan sopivasti. Täysin vapaasti ja ilman suunnitelmaa en ole siis syönyt vuosiin. Kyllä melkein voisi sanoa että ruokani enimmäkseen punnitsen.
   Kyllähän se valitettavasti niin on, että mitä tarkempi ruokavalio, sen paremmin muutoksia kroppaan saa aikaan, suuntaan tai toiseen.

 2. Hyvää tekstiä! Vielä kun tulis vlogia missä tekisit esimerkiksi safkaa tai mitä tahansa opettavaista, sitä huumoria unohtamatta 😀

  1. Metallisydän
   17.5.2015, 21:40

   Videobloggaaminen aina silloin tällöin on kyllä pyörinyt mielessä… saa nähdä tuleeko toteutettua jossain vaiheessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *