Metallisydän tietää kaiken – kysy mitä vaan!

Metallisydämen blogi on kasvanut alkuperäisestä treeniblogin kyhäelmästä enemmänkin lifestyle-blogiksi, jonka tekstit käsittelevät kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Monenmoista tekstiä on näiden kuuden vuoden aikana naputeltu ja moniin kysymyksiin vastattu. Tiedostan kuitenkin ihmisen luontaisen tiedonjanon ja sen, että teille, rakkaat lukijani, ei mikään riitä. Siksipä nyt onkin taas aika antaa teille lukijoille mahdollisuus kysyä minulta mitä tahansa, vastaan jokaiseen kysymykseen valtavalla tietotaidolla ja ehtymättömällä nokkeluudella ja jos hyvin käy, saattaa tyylistäni poiketen mukana olla hieman huumoriakin.

2015-03-23 22.12.06

Jos siis olet aina pohtinut kannattaako penkkiä treenata ennen haukkaria vai päinvastoin, nyt on tilaisuutesi. Jos taas mieltäsi on vaivannut epätietoisuus siitä, mikä miljoonista pepputreeniliikkeistä muovaa tehokkaimmin lättäpepusta pallopepun, voit kysyä sitäkin, Vastaus löytyy varmasti, ihan yhtä lailla kuin kysymykseen voiko puolen vuoden treenaamisen jälkeen lähteä diettaamaan bikinifitness-kisoihin, tai onko mahdollista treenata sekä jalkoja että käsiä yhtä aikaa. Nyt sinulla on elämäsi tilaisuus saada vastaukset noihin vuosikaudet mieltäsi piinanneisiin kysymyksiisi.

Kysymysten ei tarvitse liittyä treenaamiseen, sillä Metallisydämeltä löytyy vastaus myös elämän suuriin kysymyksiin, kuten onko vuorovesi-ilmiöllä vaikutusta siipikarjan sielunelämään tai kumpi on poliisikoiran isä, poliisi vai koira. Jos taas haluaisit tietää ratkaisun Suomen hankalaan ulkopoliittiseen tilanteeseen idän ja lännen välikappaleena, kysy ihmeessä, vastaan varmasti.

View post on imgur.com

Mikään aihe ei ole tabu, kysyä voit ihan mitä tahansa, lupaan vastata ihan mitä tahansa. Kaikkien kysyjien kesken arvotaan Potkua Proteiinista -proteiinikeittokirja!

potkua proteiinista

Kysymyksiä voi esittää tämän viikon ajan (29.3.2015 saakka), jonka jälkeen arvon voittajan ja vastaan kaikkiin kiperiin kysymyksiin.

HUOMIO!
FitFashion siirrettiin eilen 25.3. uudelle palvelimelle ja siirron aikana julkaistut kommentit ovat ilmeisesti jääneet vanhalle palvelimelle. Mutta olkaa huoleti, kaikki tulevat löytymään, FitFashionin tekniikkatiimi työskentelee asian parissa : )

Kommentit (54)
 1. Pete Heikkinen
  24.3.2015, 07:38

  Hei haluaisin tietää, mikä on sopiva määrä salitreeniä viikossa, itse vasta noin 6 kuukautta salilla käyneenä treenaan 4-5 päivää viikossa salia ja yhden päivän muuta liikuntaa sekä joka arkipäivä kävelyä. Viikkoliikuntamäärät ovat noin 14-16 tuntia viikossa.
  Tarkoituksena on pudottaa painoa ja saada selkälihakset kuntoon mitä kannattaa tehdä ja mitä välttää näin aloittelijana, treenaan kyykkyjä, ylä ja alataljaa jalkaprässiä pystysoutua sekä käsipunttitreeniä ja penkistä nostoa..

 2. -Miksi Ben & Jerrys jäätelö purkki menee aina kerralla?
  -Oletko koskaan tarvinnut kävelyyn apua jalkapäivän jälkeen?
  -Jos saisit valita neljä ruoka-ainetta millä elää yksi kuukausi, mitkä ne olisi?
  -Kyykky vai prässi?
  – Mistä nimi metallisydän tulee? 😀
  – Miksi kaikki kysymyssanat alkaa M kirjaimella? 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *