Metallisydän testaa – Samsung S5 + Gear Fit

Jokaisella vakavasti otettavalla fitness-bloggarilla pitää olla kunnon älypuhelin, jolla ottaa salilla niitä belfieitä ja päivittää treenin eteneminen Facebookiin. Jokin aika sitten päätin minäkin ottaa askeleen harrastelijasta vakavasti otettavaksi fitness-bloggariksi ja hankin Samsungin huippupuhelimen S5:n ja tottakai sen rinnalle Gear Fit rannekkeen.

Samsung Gear Fit (1)

Puhelin nyt luonnollisesti toimii kuin unelma, niinkuin nyt Samsungin huippumallilta voi odottaakin. Android käyttöjärjestelmänä on tuttu ja hyväksi havaittu, joten käyttöönotto sujui vaivatta. Omien yhteystietojen ja muun tärkeä sisällön siirtäminen vanhasta puhelimesta uuteen sujui kätevästi langattomasti Samsungin Smart Switch:n välityksellä. Puhelimen tehon suorastaan tuntee, laite toimii kaikin puolin sulavasti ja tökkimättä. Kamera, joka on luonnollisesti fitness-bloggarille tärkeä väline, on hiton hyvä 16 megapikselillään ja erilaisilla kuvausohjelmillaan.

10690033_10204150616598538_490405645810487375_n

Erityisen kiva uusi väline on kuitenkin puhelimen kanssa linkittyvä Gear Fit.

Jos puhelin ei ole enää nykypäivänä pelkkä puhelin, vaan kamera, kalenteri, netinselauslaite ja vaikka mitä, on Gear fit yhtä kaukana kellosta kuin S5 pelkästä puhelimesta vaikka ulkoisesti vaikuttaakin ensisilmäyksellä modernilta rannekellolta.

20140916_211500

Gear Fit ilmoittaa ranteessa värisemällä saapuvista puheluista, jotka voi hylätä joko valmiilla viestipohjalla tai ”lyömällä luurin korvaan” suoraan Gear Fit:n kosketusnäytöltä.

Samsung Gear Fit (2)

Puheluiden lisäksi Gear Fit ilmoittaa saapuvista tekstiviesteistä, Wats app -viesteistä, sähköposteista ja jopa Facebook-ilmoituksista, jotka voi kaikki myös lukea laitteen näytöltä.

Samsung Gear Fit (4)

Lisäksi Gear Fit:stä löytyy vaikka minkälaista toimintoa urheilulliselle ihmiselle. Laitteesta löytyy sykemittari, askelmittari ja seurantatyökaluja monenlaiseen liikuntaan.

Samsung Gear Fit (6)

Samsung Gear Fit (7)

Samsung Gear Fit (5)

Gear Fit on mielenkiintoinen laite, jonka kaikkia ominaisuuksia en ole vielä edes ehtinyt kokeilemaan, mutta ensivaikutelma on erittäin hyvä. Katsotaan minkälaisia uusia ulottuvuuksia Gear Fit tuo fitness-bloggaamiseen : )

DSC00219

Kommentit (4)
 1. Miten on, vastasitko Saulin puheluun vai löitkö kylmästi luurin korvaan? 😉
  Tosin luurin korvaan lyönnissä ei ole enää sellaista fiilistä kuin ”vanhaan hyvään aikaan” jolloin sait kirjaimellisesti lyödä sen luurin. Tosin ei vastapeluri siinä varmasti eroa huomannut, oliko luuri kauniisti laitettu vai lyöty. Vaan se fiilis, ah sitä jäin kaipaamaan. 😀

  1. Metallisydän
   17.9.2014, 11:07

   Kyllähän me Saulin kanssa rupateltiin mukavia 😉
   Oot kyllä oikeessa, toihan se luurin kirvaan lyömiseen ihan erilaisen fiiliksen kun sen sai oikeesti lyödä 😀

 2. Vaikuttaa pätevältä laiteyhdistelmältä. Voi kun olis jo aika vaihtaa toi nykynen Samsung uuteen 😀

  1. Metallisydän
   17.9.2014, 11:35

   Itse olen kyllä todella tyytyväinen. Itse hankin edellisen Samsungini alkuvuodesta. Aina sitä vaan haluaa jotain uutta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *