Metallisydän
Metallisydän

Metallisydän testaa: Canon Selphy CP910 valokuvatulostin

Sain Canonilta jokin aika sitten testattavaksi EOS 100D kameran ja Selphy CP910 tulostimen. Kameran suhteen ei Metallisydämellä juurikaan riitä asiantuntemusta teknisiä eroja vertailemaan, joten jätetään se homma muille. Mutta tuo Selphy-tulostin, se vasta olikin kiva vekotin! Tällainen tekniikkavempeleiden fani ihastui heti! Hauskan pieni, mutta helppo käyttää. Siihen joko tökätään kameran muistikortti kylkeen ja valitaan tulostettavat kuvat, tai luodaan WIFI-yhteys älypuhelimeen ja tulostus onnistuu sitä kautta.

Canon Selphy (1)

Sitten vaan surrutetaan kuva ulos ja ihaillaan lopputulosta. Mikään erityisen nopea ei Selphy ole, eikä sillä kannata alkaa sadoittain kuvia tulostelemaan, sellainen urakka kannattaa edelleen luovuttaa vaikka jollekin netin kuvapalvelulle. Sen sijaan yksittäisten kuvien tulostaminen on kätevää ja helppoa, melkein missä vain. Selphyn etu onkin sen pienessä koossa, jonka vuoksi sitä on näppärä säilyttää melkein missä vaan ja kätevä kuljettaa mukana. Meilläkin tulostin kulki mukana mummulareissuilla ja saatiin sillä saman tien tulostettua mummulle ja papalle pari kuvaa prinsessasta muistoksi.

Canon Selphy (4)

Selphy tulostaa ihan perinteisen postikortin kokoisia kuvia ja tulostustapahtumaa on mielenkiintoista seurata, Selphy kun tulostaa kuvan väri kerrallaan, ensin kuvan keltaiset sävyt, sitten punaiset, siniset ja lopuksi valkoiset. Lopputulos on todella tarkka ja laadukkaan oloinen.

Canon Selphy (2) Canon Selphy (3)Canon Selphy (6)Törkeän hieno uusi lelu, tällainen on pakko käydä ostamassa, laina-aika kun päättyy ihan kohta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.