Metallisydän Jutta G:n vaatteissa?!?

Kaupallinen yhteistyö: K-Citymarket
Kaikkien fitness-ihmisten äiti, superdieettien sielu ja tinkimättömästi tavoitteittensa eteen työskentelevä Jutta Gustafsberg on jälleen toteuttanut yhden unelmansa ja suunnitellut ja julkaissut yhdessä K-Citymarketin kanssa nimeään kantavan vaatemalliston. For every body by Jutta -mallisto sisältää urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, kuntoiluvälineitä ja -jalkineita naisille ja miehille sekä pienkuntoiluvälineitä, kuten kahvakuulia ja rollereita. Metallisydän sai etuoikeuden olla yksi ensimmäisistä, jotka pääsevät pukeutumaan Jutta G:n vaatteisiin!

20160106_093559

Olipa kerran synkkä ja myrskyinen yö. Supersankarimme Metallisydän päätti suunnata kuntosalin hämäriin ja varjoisiin syövereihin taltuttamaan katalan vihollisen nimeltä Herra Läskimakkara. Supersankaruuteen kuuluu oleellisena osana sankarin asu, onnekseen Metallisydän oli juuri saanut sellaisen Fitness-kuningatar Jutta G:ltä. Kuntosalin ovista sisään astuessaan Metallisydän oli siis pukeutunut asian mukaisesti, Jutta-uniformuunsa!

20160106_090943

Ennen ryhtymistä taisteluun Herra Läskimakkaraa vastaan, Metallisydän viimeisteli taisteluasunsa kietaisemalla Jutta-tossut jalkaansa kuten Rambo aikoinaan punaisen liinan päähänsä. Taistelu Herra Läskimakkaraa vastaa voi alkaa!

20160106_093905

Ensimmäinen taistelu käytiin crosstrainerilla. Urheasti sankarimme Metallisydän alkoi taltuttaa Läskimakkaran valtaa nostattamalla hien otsalleen tiukalla intervalliharjoituksella. Kun muut olisivat lopettaneet maitohappojen puskiessa pohkeisiin, nosti Metallisydän päänsä pystyyn ja lisäsi kierroksia kuten Batman Yön ritarissa. ”It’s always darkest before the dawn” 20160106_091150
Tiukan taistelun jälkeen Metallisydän kykeni ahdistamaan Läskimakkaran nurkkaan ja selvisi voittajana koitoksesta.
Taistelu oli voitettu, mutta sota oli vasta edessä. Oli aika heittää Jutta-huppari nurkkaan ja siirtyä varsinaiselle sotakentälle, eli kyykkyhäkkiin! Tämä on paikka jossa Herra Läskimakkaralle annetaan totisesti kyytiä!

20160106_091931

Metallisydän heittäytyi urheasti taisteluun ja kyykkäsi uudelleen ja uudelleen, tuntien itsensä miltei Teräsmiehen kaltaiseksi voimanpesäksi. Ennen pitkää Läskimakkara heikentyi siinä määrin, että anoi armoa huomatessaan että kyykkäämiselle ei tule loppua. Metallisydän hohotti mielipuolista Jokerimaista voittajan nauruaan ja kyykkäsi vielä kerran, ihan vaan vittuillakseen.

20160106_091924

Sota Herra Läskimakkaraa vastaan oli tällä kertaa voitettu, mutta kuten jokainen supersankari tietää, taistelun jälkeen on huollettava kehoa. Metallisydämen onneksi Jutta G. oli ottanut taisteluvarustusta suunnitellessaan myös lihashuollon huomioon. Metallisydän kaivoi uutukaisesta Jutta-kassistaan Jutta-jumppamaton ja Jutta-ryhmysauvan, jolla alkoi availla taistelun tuoksinnassa jumiutuneita lihaskalvojaan…

20160106_092305

Tällaisen varustuksen avulla olisi Hulk:kin saanut lihaskalvonsa auki ja ollut vähemmän kiukkuinen… Ehkä Jutta G. lähettää Bruce Bannerillekin oman lihashuoltosetin.

20160106_092437

Kun lihashuolto-osuus oli hoidettu, pakkasi Metallisydän varusteensa Jutta-kassiinsa, veti jälleen hupun päähänsä ja suuntasi takaisin kotiluolaan pohtimaan millä keinoilla päihitetään nurkan takana tilaisuuttaan odottava Leidi Löllövatsa…

20160106_093805

 
Jutta, Citymarket ja Metallisydän haluavat kannustaa muitakin taisteluun Vatsamakkaraa, Löllövatsaa ja kumppaneita vastaan ja haluavat tarjota yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden voittaa 50 euron lahjakortin, jolla voi hankkia itselleen taisteluasun Fit for every body by Jutta -mallistosta! Sinun ei tarvitse kuin kertoa oman pahimman vastustajasi nimi tämän postauksen kommenttiboksiin niin olet mukana arvonnassa. Arvonnan voittaja ilmoitetaan Metallisydämen blogissa 12.1.2016, May the luck be with you!

Kommentit (129)
  1. Löllömakkara, big time!

  2. oooh,läskimakkaralle kyytiä!Motivaatio on muutenkinkin katossa mutta uudet treenikuteet piristää AINA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *