Metallisydän in Oulu

Oltiin Oulussa viime viikolla muutamia päiviä, tässä hiukan raporttia reissusta 🙂

Keskiviikkona lähdettiin huristelemaan Oulua kohti puolenpäivän jälkeen. Matkassa hurahtikin kevyesti sellainen reilu seitsemän tuntia, kyllä siinä oli paikat kohtalaisen jumissa perille päästessä.

Torstaina käytiin aamupäivällä Oulun urheilutalolla vetäisemässä kunnon treenit ja iltapäivällä suunnistin kaupungille pyörimään muutamaksi tunniksi, kiertelin erinäisiä kauppoja (aloittaen luonnollisesti urheiluliikkeistä), kävin välillä syömässä ja hengailin torin rannassa, mukavaa oli!

 
 

Perjantaina olikin vuorossa oikein ulkomaan matka, lähdettiin nimittäin käymään Haaparannassa. Matkalla poikettiin Kemissä hiukan katselemassa ympärillemme.

 

Lopulta päästiin Haaparantaan. Siellä kierrettiin muutamia kauppoja, käytiin Ikeassa pehmiksellä ja poikettiin isoon karkkikauppaan. Melkoisen isoja suklaalevyjä ja Tobleroneja niillä siellä…

 

Reissussa meni lähes koko päivä. ”Normaalit” ihmiset olisivat varmaankin lastanneet auton täyteen edullista siideriä ja olutta, nuuskasta puhumattakaan. No, minä ”epänormaalina” lastasin auton peräkopin täyteen Pepsi Max:ia ja sokeritonta Batterya 🙂

 

Lauantaina lähdettiin Kiiminki-päiville katsastamaan leuanvedon SM-kilpailut. Kovin monenlaista leuanvetäjää oli kisaamassa. Sääntöjä oli muutettu viimevuodesta mikä aiheutti sen että enää ei nähty yli neljänkymmenen leuan sarjoja. Paras taisi kiskoa kolmekymmentä leukaa. Kunnioitettavia suorituksia jokaisella kilpailijalla.

 

Pääsin muuten oikein lehteen, Kalevassa kun oli kuva yleisöstä, kuka bongaa meikäläisen joukosta??

yleisa

Kiiminkipäivillä oli mukana myös eräs kuuluisuus, jonka kanssa pääsinkin yhteiskuvaan, nimittäin Mammutti, jonka vehkeistä on viimeaikoina ollut kohua. Tällä kertaa Mammutti oli päässyt esiintymään ilman housuja. Itse en samaan tohtinut ruveta, vaan pidin kiltisti housut jalassa…

Pitihän se kohua herättänyt mammutin penis ikuistaa oikein videolle. Kuitenkin teitä pervoja se kiinnostaa, joten tässä tulee, olkaa hyvät! (en ota vastuuta videon mahdollisesti aiheuttamista traumoista tai unettomista öistä)

 

Lauantaina kävin myös treenaamassa, tällä kertaa Easy Gym -kuntosalilla. Kirjoittelen noista treeneistä ihan oman juttunsa lähipäivinä.

Illemmalla kävin vielä pyörähtämässä meren rannalla olevalla ulkoilualueella, mukava aurinkoinen sää kun oli.

 

Ja eihän sitä tällainen lapsellinen tyyppi mitenkään päässyt lasten leikkipuiston ohi kokeilematta paria laitetta. Ihan kivoja olivat… 🙂

Sunnuntaina köröteltiinkin sitten taas tuo reilu 500 kilometriä takaisin kotiin.

Kommentit (4)
  1. Viihdyttävä blogi! Sait uuden seuraajan tälle :DTerveisin Alajärven punttari!Ja kovia reenejä!

  2. Metallisydän
    12.8.2010, 19:31

    Kiitos kiitos! Ja kovia treenejä sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *