Metallisydän goes Heavy Series!

Keväällä hankin itselleni Six Deucen Heavy Series -treenipaidan, ihan vaan testatakseni eroaako se kovinkin paljon käytössä olleista puuvillapaidoista. Nyt kesän ajan käytettyäni sekä entisiä puuvillapaitoja että uutta Six Deucea voin rehellisesti väittää paidoilla olevan melkoisesti eroa.

20140821_111730

Mennyt kesä oli mahtavan helteinen, hiekkarannoilla oli tungosta ja ihmiset nauttivat lämmöstä ja auringonpaisteesta. Helle loi kuitenkin omat haasteensa salitreenille, hiki virtasi jo ensimmäisten lämmittelysarjojen aikana puhumattakaan kovista sarjoista. Kevyt ja hengittävä Six Deuce -paita olikin aivan mahtava noilla keleillä, kevyt ja hengittävä, aivan muuta kuin tukahduttava puuvillapaita joita minulla on aiemmin käytössä ollut.

20140821_105612

Käyttömukavuuden lisäksi tällaiselle fitness-bloggarille on luonnollisesti tärkeää myös se, miltä treenivaatteet näyttävät. Siltäkin osalta Six Deuce on mielestäni onnistunut, joten päädyin loppukesästä täydentämään treenipaitavalikoimaani kahdella uudella Six Deuce -paidalla. Kyllä nyt kelpaa treenata!

20140820_091434

Käykäähän ukot tekin hankkimassa omanne, Heavy Series paitoja saa esimerkiksi Fit4You:n verkkokaupasta. Ja te kaikki fitness-mimmit jotka kuitenkin tilaatte itsellenne taas uudenväriset Six Deuce treenihousut, pistäkää samaan tilaukseen myös miehellenne uusi treenipaita, lähtee treenit ihan uudelle tasolle!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *