Metallisydämen joulutreeni!

Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo! Ja sehän meille bodareille sopii, varsinkin kun puuron päälle voi proteiinintarvetta täydentää joulukinkulla… Kun pari päivää on ahdettu tuota bodariruokaa suusta sisään, on hyvä suunnata salille laittaa puurot ja kinkut hyötykäyttöön, tässä teille Metallisydämen joulutreeni!

Metallisydämen joulutreeni

Metallisydämen joulutreenissä jokaista liikettä tehdään yhtä monta sarjaa kuin oli viisaita miehiä eräässä tallissa reilut pari tuhatta vuotta sitten ja toistoja näissä sarjoissa yhtä monta kuin tonttuja mahtuu tusinaan. Eli rautalankaversiona, jokaista liikettä tehdään kolme kahdentoista toiston sarjaa.

Joulutreenin ensimmäinen liike on itseoikeutetusti kinkkukyykky

Kinkkukyykyssä tarkoitus on sulattaa kinkun tuomaa silavaa erityisesti jalkaosastolta. Jotta kinkku sulaisi mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa kinkkukyykyt tehdä riittävän syvälle ja jättää vajaat kyykyt vegetaristeille. Huomiota kannattaa kiinnittää myös selän pysymiseen suorana koko suorituksen ajan.

Seuraava joulutreenin liike on punakuonopunnerrus.

Kaikki eivät tiedäkään, että Joulupukin luottoporo Petteri ei ansainnut paikkaansa porojoukon kärjessä punaisen nenänsä ansiosta, kuten eräässä laulussa virheellisesti annetaan ymmärtää. Joulupukki on intohimoinen penkkipunnertaja ja porojoukon järjestys määräytyy niinkin yksinkertaisesti, kuin porojen penkkipunnerrustulosten mukaan, mistä myös punakuonopunnerrus on saanut nimensä.

Punakuonopunnerruksesta siirrytään leuanvetolaatikkoon.

Joulupöydästähän löytyy perinteisesti neljää erityyppistä laatikkoa, peruna, porkkana, lanttu ja maksalaatikot. Se ei liity millään tavalla leuanvetoon, mutta on hyvä muistuttaa parsakaalia mussuttavien bodareiden mieleen näin joulun aikaan, siksi leuanvetomme on nimetty näiden joulun perinne ruokien mukaan.

Seuraavana liikkeenä on heinillähärkienhauis

Hauiskääntö ei ole ihan mikä tahansa liike, vaan penkin ohella liike, joka kuuluu jokaisen teinipojankin treeniohjelmaan. Siksi myös Metallisydämen joulutreenissä siihen suhtaudutaan tietyllä hartaudella. Hauisliike on kuvaavasti nimetty heinillähärkienhauikseksi.

Jotta joulutreeni ei menisi liian vakavamieliseksi, tehdään seuraavaksi tipetipetiptapdippiä.

Kaksitoista toistoa dippiä ilman lisäpainoa ei ole haaste eikä mikään, mutta kokeilkaapa samaa laulaen tipetipetiptappia… johan alkaa haastetta löytyä!

Metallisydämen joulutreenin viimeinen liike on pipariviparit.

Nyt unohdetaan viisaat miehet ja tusinatontut. Piparivipareita nimittäin tehdään täydet 100 toistoa. Kaikkia ei kuitenkaan tarvitse tehdä putkeen, kuten kaikkia joulupipareitakaan ei tarvitse syödä kerralla, vaan vipareita tehdään aina niin monta kuin pystytään tekemään, pidetään 10 sekunnin tauko ja jatketaan, kunnes koossa on 100 toistoa.

Piparivipareiden jälkeen Metallisydämen joulutreeni on ohi ja aika alkaa hörppiä palkkaria ja suunnitella seuraavan suklaarasian avaamista…

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *