Metallisydämen syväluotaus hömppäTV-ohjelmiin

Televisio, tuo ihmisten arjen tylsistyttäjä, joka on täynnä mitä ihmeellisempää ”viihdettä”. Liian monet ihmiset aikatauluttavat elämäänsä televisio-ohjelmien mukaan. Ei voi tehdä sitä tai tätä kun telkkarista tulee niin pirun tärkeä jakso Tanssii Idols of Finlandin kanssa -hömppäsarjasta. Ihmiset hakevat täytettä elämäänsä TV:n hömppäsarjoista, mutta mitä nuo sarjat oikeasti ovatkaan, Metallisydän kertoo.

Idols, Talent ja X-factor

Intoa puhkuvat ja omiin laulu- tai esiintymistaitoihinsa yli kaiken luottavat teinit marssivat yksi kerrallaan nolaamaan itsensä kaiken kansan edessä. Vaihtelevat asiantuntevat tuomarit ja Jone Nikula arvostelevat laulajakokelaita joko lytäten tai ylistäen, välimuotoja ei tunneta. Kukaan ei ole pysynyt kärryillä monesko kausi mistäkin sarjasta on menossa tai mikä sarja oikeastaan on edes kyseessä milloinkin. Edellisten kausien voittajia ei muista kukaan eikä ne ketään oikeastaan edes kiinnosta.

idols jone

Voice of Finland / Voice kids

Tässä laulukisassa ääni ratkaisee. Se tarkoittaa sitä, että intoa puhkuvat ja omiin laulutaitoihinsa yli kaiken luottavat teinit / lapset marssivat yksi kerrallaan nolaamaan itsensä kaiken kansan edessä, tuomarit, ei kun siis huippuvalmentajat eivät näe laulajia ennen kuin tekevät valintansa. Tässä hömppäohjelmassa ketään ei lytätä, vaan kaikkia ylistetään. Paskat laulajat jätetään vaan valitsematta.

 voice of finland

Tanssii tähtien kanssa

Joukko julkkiksia opettelee tanssimaan kilpatanssijan opettamana. Mukana on aina yksi jäykkis joka ei osaa tanssia eikä oikeastaan edes haluaisi olla mukana kisassa. Silti tuo jäykkis ei koskaan putoa ensimmäisenä. 

tanssii tähtien kanssa

Big Brother

Joukko julkisuustyrkkyjä laitetaan samaan taloon ja annetaan viinaa. Sitten katsellaan kuka riitelee ja kuka paneskelee kenen kanssa. Tänä vuonna taloon laitettiin muutama uransa alamäessä oleva julkkis, muutama julkisuuteen pyrkivä julkkis ja muutama tavis jotka luulevat olevansa julkkiksia mutta joista kukaan ei ole koskaan kuullut. BB:tä ei kukaan myönnä katsovansa, mutta kaikki sitä silti salaa katsovat.

big brother

Vain elämää

Joukko koko kansan tuntemia laulajia laitetaan samaan taloon laulamaan toistensa biisejä. Joka jaksossa istutaan tunnelmallisesti ruokapöydässä ja yksi laulajista kyynelehtii kun toiset tekevät niin ihania versioita omista biiseistä.

vain elämää

Viidakon tähtöset / Maatilan prinsessa

Kerätään joukko bimbojulkkisnaisia ja laitetaan erilaiseen ympäristöön bimboilemaan. Sarja perustuu suunnattomaan myötähäpeään ja katsojien kohoavaan itsetuntoon: ”olen ainakin noita kaikkia älykkäämpi”.

maatilan prinsessa

Niin ja sitten on tietysti helvetisti kaikenlaisia gaaloja, konsertteja ja muita kivoja kisailuja joissa kaikissa juontajana toimii Mikko Leppilampi.

Mikko Leppilampi

Kommentit (10)
 1. Nauroin ääneen viimeiselle 😀 kiitos!

  1. Metallisydän
   22.10.2013, 19:14

   Ole hyvä vaan 🙂

 2. Vain elämää on huippu! Älä dissaa sitä 😀 Löysin tekstistä virheen! BB:n alle olit kirjoittanut ” Idolsia ei kukaan myönnä katsovansa, mutta kaikki sitä silti salaa katsovat.”, mutta tarkoitit varmaan BB:tä? *pilknus*
  Mikko Leppilampi, Suomen turhin tyyppi.
  Muuten aikalailla asiaa 🙂
  http://musclefetish.blogspot.fi/

  1. Metallisydän
   22.10.2013, 19:16

   Vai oli sinne päässyt ajatusvirhe livahtamaan, pitääpä korjata 🙂
   Vain elämää oli viime kerralla hyvä kun oli hyvät esiintyjät. Nyt on paljon heikompi. Nih. 🙂

   1. Ok no tuun sua vastaan siinä, että viimeksi oli kyllä niin kova poppoo että siitä on vaikea pistää paremmaksi. Mut ihan hyvä se on nytkin 🙂

    1. Metallisydän
     24.10.2013, 14:39

     En mä tiedä… en oo oikein tästä nykyisestä vakuuttunu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *