Marko Savolainen ja Manninen Nutraceuticals: Supermass Nutrition

Jo jonkin aikaa on kohuttu Suomen suurimman elävän bodylegendan, Marko Savolaisen kehittelevän omaa tuotesarjaa Manninen Nutraceuticals:n kanssa ja tottahan se on, syksyllä tulee markkinoille Markon täysin itse kehittämä tuotesarja Supermass Nutrition.

supermass nutrition

Tietoa uudesta tuotesarjasta ei ole vielä juurikaan tihkunut julkisuuteen, vielä ei ole edes tiedossa mitä tuotteita sarja tulee sisältämään. Tiedossa on ainoastaan se, että tuotteet tulevat olemaan aivan omaa luokkaansa.
Manninen Nutraceuticals tunnetaan lisäravinnemarkinoilla ja kuntosalitreenaajien keskuudessa markkinoiden korkealaatuisimmista lisäravinteistaan ja Marko Savolainen kehonrakennuspiireissä periksiantamattomana ja kaikkensa peliin laittavana miehenä, miehenä joka ei tee kompromisseja. Mitä seuraa näiden kahden yhteistyöstä kun Marko on saanut vapaat kädet hyödyntää omaa vankkaa kokemustaan lisäravinteista ja päässyt rakentamaan omaa nimeään kantavaan lisäravinnesarjaan juuri sellaiset lisäravinteet kuin itse haluaa, raaka-aineista, niiden laadusta ja määristä tinkimättä? Tulos ei voi olla muuta kuin äärimmäisen korkealaatuisia ja varmasti toimivia lisäravinteita.
Marko itse kirjoitti jokin aika sitten facebook-sivuillaan näin: ”Halusin kehittää juuri sellaiset tuotteet, joita itsekin tulen käyttämään ja niillä raaka-aineilla, joita olen vuosien saatossa testannut toimiviksi. Nämä on todellakin NO COMPROMISE -tuotteita, ei mitään bullshittiä ja katteettomia lupauksia, vaan tuotteita, jotka oikeasti toimivat. Tulette sen huomaamaan, kun pääsette näitä testaamaan.”

Marko Savolainen

Mielenkiinnolla jään odottelamaan syksyä ja Supermass Nutrition tuotesarjan lanseerausta, pitkästä aikaa lisäravinnealalla saatetaan tuoda markkinoille jotain mullistavaa…
 
Tuotesarjan edistymistä voi seurata sen omilta nettisivuilta ja joitakin tiedonjyväsiä valuu aika-ajoin myös Manninen Nutraceuticals:n Facebook-sivulle
 
Ainiin muuten, Oululaisia ja lähiauleiden asukkaita varmaan kiinnostaa että Manninen Nutraceuticals on avannut uuden mymälän, M-STOREN, Oulun keskustaan osoitteeseen Harjanpäänkatu 33. Marko Savolainen on paikalla sunnuntaisin klo 12-18 antamassa neuvoja urheiluravinteisiin liittyen, menkäähän lähialueilla asuvat käyttämään Markon asiantuntemusta hyväksenne!

10306750_798519060168537_1686172111357427338_n

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *