Maailman tärkein duuni

Mikä on maailman tärkein duuni? Ensimmäisenä tulee ehkä mieleen presidentti, Amerikan presidentti. Siitähän on nyt muutenkin kohistu kohtalaisen paljon, ei kai sen tärkeämpää työtä voi olla? Maailman mahtavimman suurvallan päämies?
Toisaalta maailman tärkein duuni saattaa hyvinkin olla sydänkirurgi, joka pelastaa ihmisten henkiä työkseen. Tai vaikka syöpätutkija, joka kehittää lääkettä maailman tappavimpaan tautiin.
Tai opettaja, joka opettaa lapsia, joista tulevaisuudessa tulee noita lääkäreitä, tutkijoita tai jopa presidenttejä. Vaihtoehtoja on valtavasti, toinen toistaan tärkeämpiä duuneja. Silti ainakin omasta mielestäni yksi on ylitse muiden, yksi työ nousee kirkkaasti kärkeen ollen se kaikkein tärkein työ – ja samalla se ei ole työ ollenkaan. Se on isänä oleminen.
Isin työnkuva on hyvin moninainen. Siihen kuuluu monenmoista, kuten leikkikaverina olemista, ponina tai trampoliinina toimimista, halimista, mörköjen poistamista sänkyjen alta ja retkeilyä keskellä lastenhuoneen lattiaa.

tärkein

Siihen kuuluu masun pöristämistä, leikkivauvojen pukemista (yhä uudelleen ja uudelleen) ja sormiväreillä maalaamista ja leipomista.

tärkein

tärkein

Siihen kuuluu lohduttavana sylinä olemista, tuutulaulujen laulamista, kirjojen lukemista ja Rambo-leikkien leikkimistä.

tärkein

Olen kuullut, että joskus tulevina vuosina isin työnkuvaan lisätään myös autonkuljettajana ja pankkiautomaattina toimiminen sekä poikaystäväehdokkaiden hätistely ja pelottelu.
Työtä on paljon, mutta vastaavasti palkka on myös todella mahtava. Palkaksi työstään isi saa hymyjä, halauksia, suukkoja, rutistuksia, iloa ja naurua sekä paljon paljon rakkautta. Kyllä, maailman paras duuni on olla isi.

tärkein

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *