Metallisydän
Metallisydän

M-Nutrition

Harva blogiani seurannut on varmasti päässyt välttymään lisäravinnejutuilta, eikä ihme, sillä onhan blogini syvällä sisimmässään treeniblogi kaikesta lifestyle-höpinästä huolimatta ja treenaamiseen kuuluu oleellisena osana lisäravinteet. Yhtä tuttu juttu lukijoille on varmasti se, että olen jo vuosia luottanut Manninen Nutraceuticals:n lisäravinteisiin. Nyt tuo asia muuttuu, aion siirtyä käyttämään M-Nutritionin lisäravinteita.

yhteiskuva_mnutrition_web2

Muutos ei sinänsä ole niin suuri kuin voisi äkkiseltään kuvitella. Todellisuudessa nimittäin ainoa mikä muuttuu, on logo purkin kyljessä, tuttu ja turvallinen Manninen Nutraceuticals nimittäin uudistaa nimensä ja ulkoisen luukkinsa, tästä lähtien laatu tunnetaan nimellä M-Nutrition.

M-Nutrition-logo

Ei tarvitse pelästyä, Anabolic Overdrive 2, MANIA!, EAA+, HydroISO ja kaikki muutkin vanhat tutut luottolisäravinteet pysyvät valikoimissa, korkeintaan purnukan koko saattaa joissakin tuotteissa hieman muuttua ja uusia makuvaihtoehtoja tulee lisää. Miltä kuulostaa esimerkiksi kanelipullan makuinen Protein Pudding?

ProteinBudding-mansikka-2500-ml

Uudistuksen myötä M-Nutritioni tuo markkinoille myös aivan uusia tuotteita, kuten uudenlaisen tehonlisääjän, Fahrenheit:n, massanlisääjä Giant Mass:n, laajan valikoiman erilaisia terveystuotteita ja erityisesti itseäni kiinnostavia lisäyksiä Pure-sarjaan, kuten beta-alaniini ja leusiini.

Pure-beta-alanine-1000-ml

Koko M-Nutrition tuotesarja lanseerataan lokakuun 10. ja 11. päivä Lahdessa Fitness Expossa. Etukäteen tuotteisiin pääsee halutessaan tutustumaan M-Nutritionin verkkosivuilla.
Käy tsekkaamassa mitä kaikkea M-Nutrition tuoteperheeseen kuuluu ja sen jälkeen testaamassa mikä lisäravinne itse olet! Samalla voit osallistua 250 euron arvoisen lisäravinnepaketin arvontaan, testiin pääset TÄSTÄ!

12063608_1179058632114576_1681149361932574630_n

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.