Metallisydän
Metallisydän

Lukemisen uusi ulottuvuus

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Olen aina rakastanut lukemista, kirjojen maailmaan uppoutumista. Vaikka sanonta kuuluu, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, on kirjojen maailmat ainakin minulle aina olleet paljon suurempia ja henkilöhahmot paljon syvempiä kuin esimerkiksi elokuvissa, joiden suurkuluttaja olen myös aina ollut. Hyvän kirjan käteen saadessaan ei sitä malttaisi millään laskea alas. ”vielä yksi luku” onkin tuttua itselleen valehtelua yön pikkutunteina kun ehdottomasti pitäisi jo nukkua, mutta hyvä kirja vie mukanaan.
Viime vuosina elämä on ollut aika hektistä, jopa siinä määrin että aikaa lukemiseen ei yksinkertaisesti ole juurikaan ollut. Siksipä BookBeat:iin tutustuminen tänä keväänä olikin aika hieno juttu, ensimmäistä kertaa nimittäin sukelsin äänikirjojen maailmaan…

Iso osa kirjojen lukemista on aina minulle ollut rauhoittuminen, rentoutuminen ja kirjan maailmaan sulkeutuminen. BookBeatin myötä löysin äänikirjojen avulla ihan uuden tason tuohon rentoutumiseen. Silmät kiinni ja kuulokkeet korvilla erkaantuu muusta maailmasta hyvin tehokakasti ja kirjan kuuntelemiseen syventyminen tuo ”lukukokemukseen” aivan uuden tason. Äänikirjan kuunteleminen onkin nykyisin suosikkitapani rentoutua. Kätevää on, että BookBeat muistaa aina kohdan, johon edellisellä kuuntelukerralla jäätiin, joten jatkaminen on aina helppoa vaikka kuuntelupaikka vaihtuisikin mökin laiturista oman pihan sohvalle 🙂

BookBeat kulkee aina mukana, se on ladattavissa niin matkapuhelimeen kuin esimerkiksi tablettiinkin, josta esimerkiksi BookBeatista myös löytyvien e-kirjojen lukeminen on huomattavan paljon mukavampaa kuin kännykän näytöltä tihrustaminen. Jos siis kuuntelun sijaan haluaa lukea itse (missä on myös edelleen se oma hohtonsa), onnistuu se ihan yhtä helposti kuin äänikirjan kuunteleminen.

Mikä tämä BookBeat sitten oikein on?

BookBeat on netin kautta toimiva kirjojen striimauspalvelu, jossa yhdellä kuukausimaksulla voi lukea ja kuunnella kirjoja niin paljon kuin vain haluaa. Konsepti on tuttu esimerkiksi musiikin osalta Spotifysta ja elokuvien osalta Netflixistä. Tarjontaa on valtavasti niin uutuuskirjoissa kuin vanhemmissa klassikoissakin ja kätevää on myös BookBeatin tekemät kirjaehdotukset, joiden avulla löytää helposti lisää luettavaa/kuunneltavaa.

bookbeat

Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat – testaa ilmaiseksi!

Yhdellä 16,90 euron kuukausimaksulla voit siis käyttää kuukauden ajan BookBeatia rajattomasti ja nyt Metallisydämen blogin lukijana sinulla on mahdollisuus tutustua palveluun kuukauden ajan ihan ilmaiseksi. Se onnistuu käyttämällä Bookbeatissa koodia metallisydan tai kaikkein helpoimmin suoraan TÄSTÄ linkistä.
Ilmaisen kuukauden jälkeen palvelu jatkuu normaalilla kuukausihinnalla jos et sitten halua perua sitä. Koodi on voimassa 30.9. asti ja koskee ainoastaan uusia asiakkaita.

Kuunteluvinkki

Lopuksi voisin vielä vinkata oman suosikkini automatkojen viihdykkeeksi, Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja toimi ainakin omalla kohdallani erinomaisesti, kannattaa kokeilla!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.