Metallisydän
Metallisydän

Lisää näkyvyyttä keho- ja fitnesslajeille!

Fitness elää tällä hetkellä suurinta buumiaan koskaan, suomalaisille sataa menestystä arvokisoista ja joka toinen tosi-TV-julkkis julistaa tähtäävänsä fitness-kisaan. Silti keho- ja fitnesslajit pysyvät edelleen marginaalisina, piilossa suurelta yleisöltä. Mitä asialle pitäisi tehdä? Millä keinoilla saataisiin keho- ja fitness-lajit suuren yleisön kiinnostuksen kohteiksi?

gt_1

Niin kauan kun fitnesslajit eivät kiinnosta suurempia yleisömassoja, on ainoastaan luonnollista, ettei niitä uutisoida sen kummemmin televisiossa tai valtamedioissakaan. Vaikka eletäänkin fitnessin nousukautta ja monet ”taviksetkin” tietävät kuka on Bull Mentula, ovat fitnesslajit edelleen vain pienen kansanosan kiinnostuksen kohde. Metallisydän esittelee muutamia ideoita, joilla fitness-lajeille saataisiin hieman suurempaa suosiota.
1. Televisioon oma kehonrakennus ja fitness tosi-TV-sarja.
Nyt kun kaikkien suosikki Big Brotherkin on hyllytetty, olisi sopiva sauma uudelle Truefitnesslife4real tosi-TV-sarjalle, jossa kehonrakentajat ja fitness-mimmit majoitetaan samaan taloon muutamaksi kuukaudeksi. Muodostetaan joukkueet, jotka kisaavat erilaisissa treenaamiseen ja lihaskuntoon liittyvissä leikkimielisissä kilpailuissa. Voittajat pääsevät salille ja saavat syödäkseen parsakaalia ja kanaa. Hävinneet joutuvat syömään pizzaa ja makaamaan sohvalla. Sopisi oikein hyvin esimerkiksi

f844ced5dd8fa79f314937aa26eb0361

2. Kehonrakennuspiirit tarvitsevat oman kohujulkkiksensa.
Fitness-piireihin tarvitaan joku sekoilemaan oikein kunnolla, menemään naimisiin kerran jos toisenkin, sekoilemaan päihteiden kanssa, heittämään kannut kaakkoon ja örveltämään. Kehonrakennuspiirit tarvitsevat ikioman Tuksunsa, kehonrakentajat on saatava Seiskaan!

maxresdefault

3. Kehonrakennus vedonlyöntikohteeksi
Suomessa vetoa lyödään lottonumeroiden lisäksi formulavoittajista ja jääkiekon maaliluvuista, miksei sitten kehonrakennusvoittajistakin. Olisihan se hienoa jos vaikka Veikkauksen sivuilta löytyisi voittajaveto kehonrakennuksen raskaan sarjan voittajasta. Tai jos Veikkauksella ei riitä siihen pokka, löytyy netistä muitakin veikkausportaaleja, kuten www.veikkaussivut.com missä voidaan sitten jo arvuutella vaikkapa Bull Mentulan uutta penkkienkkaakin…

kuva32

4. Kansanläheisempiä sarjoja kehonrakennuskisoihin
Kehonrakentajat ovat aina niin lihaksikkaita ja tiukassa kunnossa, että tavallisten ihmisten on hankala samaistua kehonrakentajiin, jotkut saattavat jopa pitää kisaajia jossakin määrin friikkeinäkin. Kehonrakennus pitää tuoda tavallisen kansan tavoitettavaksi. Otetaan siis vaikka jo ensivuoden Fitness Expon kehonrakennuskisaan uusi sarja taviksille, keskikehon rakennus. Sarjassa kilpaillaan paitsi vatsan koossa, myös sen estetiikassa. Omat sarjansa löllömasuille ja pyöreille tynnyrivatsoille.

big-belly-of-a-fat-man-isolated-on-white-

5. Fitness peruskouluihin
Ala-asteen liikuntatunnit täyttyvät sählystä, jääkiekosta ja jalkapallosta. Onko siis ihme, että niitä harrastetaan eniten. Nyt on aika tuoda fitness mukaan ala-asteen liikuntatunneille, osaksi lapsen luonnollista kehitystä. Kun jo ala-asteesta lähtien harjoitellaan bodyfitneksen T-kävelyä ja bikinifitneksen pyllistysposeerausta, luo se varmasti pohjaa lajin laajemmalle suosiolle. Ei siis muuta kuin fitness mukaan opetussuunnitelmaan!

Lasten fitness2

6. Tuodaan jokainen kehonrakennusta ja fitnesstä esiin positiivisessa valossa.
Ei fitness-elämän tarvitse aina olla niin ryppyotsaista ja vakavaa, itselleenkin voi välillä nauraa. Hyvä tapa tuoda esiin tätä fitneksen humoristista puolta, on äänestää Metallisydäntä Indiedaysin Blog Awardeissa. Jos et ole sitä vielä tehnyt, tee se nyt ja kanna oma kortesi kekoon keho- ja fitnesslajien laajemman näkyvyyden edistämiseen!
Äänestämään pääset TÄSTÄ tai klikkaamalla alla olevaa banneria!

Ehdokasbanneri - Hyvinvointi -Indiedays Blog Awards

Kommentit (4)

 1. Aikku

  Olipas taas niin hyvää luettavaa. 🙂 Nyt pitää mennä äänestämään sitä kaljupäistä herraa kenen nimmarikin mulla on ikiomassa Fitclub-mitanauhassa. 😉

  • Metallisydän

   Oot muuten ainoa jolla sellanen on 😀 Uniikki kappale 😀

 2. seksihelteet

  Kuuma kesä ja vähien vaatteiden alta näkyvät trimmatut kropat voisi toimia kiihottimena myöhäisille. Suomalaisista voisi tulla Euroopan treenatuin kansa kunhan keski-ikäisistä kaljamakkaraporukoista päästään eroon.

 3. Sanna Latvala

  Siis apua toi Tuksun video oli ihan kamala! :’D En siis normaalisti tommosia kattele, mutta jossain Facebookissa tuli vastaan niin vahingossa painoin playta! xD
  Toi vitonen oli myös ihan huikea idea! Kyllä susta vähintäänkin päättäjä pitäis tulla! ;D
  http://pudotus.blogspot.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.