Leppoisa lauantai leikkien ja laulaen

Viime viikko oli suhteellisen kiireinen, paljon töitä ja kaikenlaista muutakin puuhaa. Yhdessä vietetty aika jäi suhteellisen vähiin ja siksi päätettiinkin viettää leppoisa lauantai leikkien ja laulaen. Ei töitä, ei treenejä, ei kiirettä eikä aikatauluja. Paljon yhdessä vietettyä aikaa ja leikkimistä.

lauantai

Ensin aamulla heräiltiin kaikessa rauhassa, ilman herätyskelloa. Emilia ei tosin hirmuisen pitkään jaksanut nukkua, vaan alkoi töniä meitä hereille jo liiankin aikaisin. Ensin nousi isi leikkimään ja vähän ajan päästä tehtiin vaihto äidin tullessa leikkeihin ja isin kömpiessä vielä hetkeksi peiton alle. Kun viimein oltin kaikki saatu itsemme ylös, startattiin yhteinen päivä oikein todenteolla, laitettiin soimaan Emilian lempibiisi, Antti Tuiskun Rahan takii ja tanssittiin, hypittiin ja laulettiin kaikki yhdessä mukana. Siitä lähti liikkeelle meidän ihana yhteinen, ilon, naurun ja rakkauden täyteinen lauantai.
Aamutouhujen jälkeen käytiin yhdessä ruokakaupassa, ilman kiirettä ja stressiä, tehtiin kotona hiukan ruokaa ja valmistauduttiin päivän kohokohtaan, lähtöön kohti Hop Lop:ia.

Emilia nauttii kaikista leikkipaikoista ja tykkää touhuta niissä. Kauppareissulla Emilian on päästävä Prisman leikkipaikalle ja aina silloin tällöin käydään myös Hesburgerin leikkimaassa, mutta kaikkein paras paikka on Hop Lop, missä tälläkin kertaa vierähti useampi tunti leikkiessä ja kiipeillessä pitkin erilaisia kiipeilyratoja ja mönkien putkissa (jotenkin tuntui välillä vähän ahtaalta…)

Muistan ensimmäisen kerran kun olimme Hop Lopissa. Emilia oli pienempi ja luonnollisesti arempi. Ihan joka paikkaan ei silloin uskaltanut kiivetä eikä joka liukumäestä laskea. Nyt vauhtia riitti niin, että hyvä kun isi ja äiti perässä pysyivät. Tekemistä riitti ja puuhasta toiseen mentiin hiki (isin) otsalla. On ihana nähdä se riemu lapsen kasvoilla, minkä saa aikaan hyppiminen ja kaatuilu pomppulinnassa, liukumäestä yhdessä laskeminen äidin kanssa tai isin kanssa pallomeressä peuhaaminen.

Kaikkein parasta tässä kaikessa on sen tekeminen yhdessä, nauttiminen yhteisestä touhuamisesta. Kaiken sen ilon keskellä mieleeni nousi välillä kaihomielinen ajatus siitä, miten nopeasti aika menee. Emilia täyttää kohta kolme ja leikkivuodet ovat vasta alkaneet, mutta edessä on myös se aika kun Hop Lop on tylsä paikka ja isin ja äidin seuraa enemmän houkuttaa kavereiden seura.
Aika nopeasti nuo ajatukset silti kaikkosivat mielestä. Nyt keskityttiin hyppimään yhdessä trampoliinilla, kaatuilemaan ja nauramaan.

Ihan mieletön päivä. Nämä on niitä hetkiä, joita en ikinä vaihtaisi mihinkään. Nämä on niitä päiviä kun sydän on pakahtua onnesta ja rakkaudesta.

 
House Of Brandonissa on muuten alkanut MID SEASON SALE, eli saatavilla olisi valtava määrä merkkivaatteita edulliseen hintaan. Ale kestää 2.10. asti, mutta kannattaa olla nopea, suosituimmat koot viedään käsistä!
Kuvissa näkyvä Jarin Superdry-huppari on tilattu House Of Brandonista, samoin Sarin takki, neule ja kaulahuivi. TÄSTÄ suoraan verkkokauppaan tekemään löytöjä!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *