Lentoon lähdössä? – Äärimmäinen Drome-testi!

(Sisältää mainoslinkin)

Drome-housuja mainostetaan käsittämättömän hyvin istuvina ja erittäin joustavina. Me päätettiin pistää Dromet kunnon testiin ja katsoa onko mainoslauseelle katetta. Nyt lähdetän lentoon!

Drome

Testiin saatiin Fit4You:sta housut uudesta Drome II mallistosta, jonka uusi­na omi­nai­suuk­si­na aiempaan Drome-mallistoon verrattuna on muo­to­ja­ ko­ros­ta­va Pus­hUp-leik­kaus sekä kor­keam­pi vyö­tä­rö. Materiaali on samaa elastista ja ihoa myötäilevää sekoitetta kuin aiemmissakin Drome-housuissa.

Drome

Mallin ja varsinaisen testaajan mukaan istuvuus ja erityisesti käyttömukavuus on huippuluokkaa, ei hierrä eikä kiristä, mutta istuu hyvin jalkaan.

Drome

Mainoslauseen ensimmäinen osa, istuvuus on testin niinsanotussa normikäytön vaiheessa todettu paikkansapitäväksi. Vuorossa on kuitenkin vielä varsinainen lentoonlähtötesti, jossa nähdään miten käy joustavuuden ja istuvuuden ääriolosuhteissa… Nyt lähdetään kiipeilemään, hyppimään, pomppimaan ja loikkimaan!

Drome Drome DromeDrome

Joustavuutta ainakin tuntuu löytyvän, vaikka miten hyppisi ja pomppisi, ei Dromet kiristä eikä hierrä. Varmuuden vuoksi käydään läpi vielä kaikkein haastavimmat esteet ja äärisuoritukset, mutta tulos pysyy samana, Dromet ovat käsittämättömän hyvin istuvat ja erittäin joustavat housut.

Drome

Ei muuta kuin Fuck the rest, Drome is the best!

Drome

Kannattaa tsekata uusi Drome II mallisto Fit4You:n nettisivuilta!

Samasta paikasta löytyy myös melkoinen määrä aiempaa Drome-mallistoa reilusti alennettuun hintaan.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *