Leggins – hot pants or not pants?

Leggins – Naisten ohuehko ja hyvin ihonmyötäinen housumalli jakaa mielipiteitä. Se nousi muotiin kymmenisen vuotta sitten, mutta vaikka suurin muoti-ilmiö legginsien ympärillä on hiipunut, edelleen niitä aina silloin tällöin näkyy katukuvassa. Onko se sitten hyvä vai huono juttu?

Leggins – Hot pants or not pants?
Nykypäivänä kun erityisesti kuntosaleilla tiukat ihonmyötäiset treenitrikoot ovat tuttu näky, voi ensimmäinen ajatus samantyyppisistä housuista myös arkiasusteena kuulostaa hyvältä. Legginsien materiaali on ihonmyötäistä, kevyttä ja joustavaa, varmasti todella mukavan tuntuista. Houkutus vetää mukavat legginsit jalkaan kauppaan lähtiessä kiristävien farkkujen sijaan on varmasti suuri.
Miehistä ajatus ohuita ihonmyötäisiä housuja käyttävistä naisista jonottamassa edellä kaupan kassajonossa kuulostaa varmasti hyvältä, ainakin jos sitä ei ehdi miettiä ensimmäistä ajatusta pidemmälle…

Miehiä suosittelen kuitenkin miettimään asiaa uudelleen ja naisten puolestaan ehkä kannattaa vielä kerran kurkata sinne peiliin ennen kauppaan lähtemistä, legginsit ei nimittäin ehkä sittenkään imartele ihan jokaista vartaloa yhtä paljon kuin treenitrikoot salilla fitness-mimmejä.
Naisten on hyvä huomioida, että ne kuntosalilla käytettävät treenitrikoot on tosiaankin tarkoitettu housuiksi ja materiaali on myös sen mukaista. Niistä ei juurikaan näy läpi, toisin kuin mekon tai tunikan alle tarkoitetuista ohuesta materiaalista valmistetuista legginseistä…

Jos kotona haluaakin pukeutua mukaviin legginseihin, se on ihan ok, oleskelevathan monet kotonaan kokonaan alastikin. Ennen julkisille paikoille lähtemistä kannattaa kuitenkin ensin miettiä, lähtisikö sinne alasti. Ja vain jos vastaus on kyllä, lähteä ulos ovesta pelkissä legginseissä.

Kommentit (5)
  1. kukkahattutäti
    1.3.2018, 19:53

    Ollappa upea fitnesspeppu niin saisi luvallisesti kulkea ihonmyötäiset jumppatrikoot jalassa.. Voi hyvää päivää. 😀

  2. Riskittrikoot
    1.3.2018, 20:29

    Nyt meni kyllä aihe aika harhaan 😮 miksi ihmeessä treeniblogia pitävä mies kirjoittaa naisten muodista? Antaa ihmisten kulkea sellaisissa vaatteissa kun hyvältä tuntuu, ei niitä naisten perseitä kukaan pakota tuijottamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *