Lämmintä

Viime yönä tuli turistua puhelimessa melko pitkään, joten unet jäi hiukan vähiin. Mutta oli kyllä niin loistavaa juttuseuraa että!

No aamulla (12:lta) sitten olikin jo niin lämmin, että pakko oli lähteä heti pienelle hikilenkille Kidan kanssa. Siis kamoon, syyskuun puoliväli ja melkein 20 astetta lämmintä!

Tehtiinkin oikein pidemmänpuoleinen lenkki ja Kita pääsi hiukan purkamaan agressioitaan puihin. Se järsi innoissaan useamman oksan poikki.
Lenkin jälkeen aamupalat ja pari kofeiinitablettia naamaan ja salille.
Salireissu ei sitten mennytkään ihan putkeen. Oman salin ovikorttisysteemi oli mennyt yön aikana sekaisin sähkökatkoksen takia eikä sinne siis päässyt kortilla sisään. Jouduttiin lähtemään treenikaverin kanssa vieraisiin, eli toiselle salille 10 kilometrin päähän. Ja eihän sitä nyt vieraalla salilla ja vierailla laitteilla osaa kunnolla treenata. Melkoista hakemista oli treenipainojen jne kanssa. Ja vielä treenin lopuksi treenikaveri viimeisessä maastavetosarjassa reväytti toisen pitkän selkälihaksensa. Ei siis ihan onnistunut treeni.
No treenin jälkeen sitten töihin illaksi kaitsemaan kurittomia lapsukaisia. Nyt jos koittaisi päästä nukkumaan ihan inhimilliseen aikaan…
Kommentit (4)
  1. et kuitenkaan joutunut soittamaan isälle että tuo avaimen… sun juttuseura joutus :)Uudella/vieraalla maalla menee aina hetki että oppii uusille tavoille ja tietää missä kaikki sijaitsee….

  2. Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle ja myös Kitalle.t. Kuntoguru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *