Laatuaikaa kuntosalilla

Laatuaika on yhdessä vietettyä aikaa kumppanin kanssa. Se voi olla romanttinen illallinen hienossa ravintolassa, se voi olla käynti elokuvissa tai se voi olla löhöilyä kotisohvalla. Meillä se useimmiten tarkoittaa treenaamista yhdessä.

laatuaika

Laatuaika kuntosalilla

Tottakai me joskus löhöillään sohvalla tai käydään yhdessä elokuvissakin ja muistaakseni joskus on käyty jopa yhdessä syömässä muuallakin kuin pikaruokalassa tai salaatilla. Meille molemmille salitreeni on tärkeä osa elämää ja tämänhetkisessä kiireisessä lapsiperheen arjessa treenille jää useimmiten ihan liian vähän aikaa. Siksipä yhdessä vietetty laatuaika tarkoittaa meillä melko usein jonkinlaista urheilua, useimmiten salitreeniä.

Laatuajasta puhuttaessa ei ehkä ensimmäiseksi tule mieleen salilla ähiseminen naama punaisena ja otsa hiessä, mutta sehän on juuri sitä yhdessä vietettyä aikaa parhaimmillaan. Yhdessä treenatessa kannustetaan toista, tuetaan onnistumisissa ja tsempataan epäonnistumisissa. Kannustetaan uuteen yritykseen ja tarvittaessa toimitaan varmistajana, jotta toinen uskaltaa turvallisesti koetella omia rajojaan.

Muutama vuosi sitten treenattiin enemmänkin yhdessä, oikeastaan suurin osa treeneistä tehtiin yhdessä. Nykyisin kun yhdessä treenaaminen on harvinaisempaa herkkua, sitä osaa myös arvostaa enemmän. Jotenkin sitä saa itsestään enemmän irti kun toinen on siinä vierellä kannustamassa, tai ainakaan ei tule ihan niin helposti löysäiltyä ja jätettyä sitä viimeistä toistoa tekemättä.

Ehkä vielä joskus tulevaisuudessa tulee taas aika, jolloin yhdessä treenaaminen on arkipäivää ja laatuajaksi lasketaan taas ne kynttiläillalliset, siihen asti kuitenkin nautitaan toistemme treeniseurasta aina kun vaan mahdollista!

Hupparit tarjouksessa

Fit4You:ssa on lokakuussa kampanjatarjouksessa naisille Sarilla kuvissa päällä oleva Better Bodiesin Performance Hoodie ja miehille Jarilla kuvissa päällä oleva Gasp:n No Compromise Hood. Käykää tsekkaamassa ja napatkaa omanne vauhdittamaan yhteisiä treenejä!

Kaverikamppis

Ai niin, WellGo Training Centerillä on muuten lokakuun loppuun asti voimassa kaverikamppis, kun tuot kaverisi WellGo Training Centerille ja hän ottaa vähintään toistaiseksi voimassa olevan kortin, saat itse ilmaisen treenikuukauden. Jos tuot kaksi kaveria, saat kaksi kuukautta jne. Nyt kannattaa siis houkutella kaveri mukaan viettämään laatuaikaa!

Kommentit (4)
 1. Sama meininki meillä. Ennen lapsia yhdessä treenattiin enemmän kuin erikseen.
  Nykyään suuntaammekin vaimon kanssa salille ”mummila yön” vapauttaessa arjen kahleista.
  Salin jälkeen tulee monesti suunnattua rossoon tai amarilloon syömään kunnolla, sitten kotiin. Vielä yhdessä pitkä metsälenkki koirien kanssa. Sen jälkeen sisälle nauttimaan siitä ah.. niin rentouttavasta hiljaisuudesta.
  Aamulla on kiva herätä vaimon vierestä hyvin nukkuneena, eikä huonosti nukkuneena kahden lapsen alta =)
  PS.
  ainiin lupasin vissiin kertoa siitä metallisydämen tapaamisesta kesällä Prismassa.. no ens kommentteihin sitten.

  1. Metallisydän
   23.10.2017, 10:42

   Hmmm… Tämä alkaa vaikuttaa vitsiltä hullun jännityksessä pitämisestä 😀

 2. Hyvän on, kerrottakoon sitten.
  Muistaakseni Heinäkuuta kuluvaa vuotta olin vaimon ja tyttärien kanssa Porin Itiksen Prismassa. Sisään astellessa huomasin pitkän ja leveäselkäisen miehen selaavan käytävän dvdalennuskoria. Siihen sen enempää huomiomatta jatkoin maaliosastolle. Myyjän kanssa mietittiin mikä maali eteiseen ja voisiko samalla maalilla maalata leikkimökin sisältä, viereen asteli sama mies tutkimaan maalihyllystä jotakin hifi sisustus helmimaaliapurnukkaa. Totesin itselleni, että perhana. Tuohan on se mörökölli sieltä ulvilan edesmenneeltä salilta, joka sitä blogia kirjottaa.. Ei se nyt niin isolta näytä mitä muistelin, liekkö kutistunut niistä ajoista.
  Hetken aikaa katseemme kohtasivat ja yritin samalla hillitä vallattomia lapsiani kiipeilemästä kaikkialle. Mietin mitä Autereen mielessä liikkui. Tunnistikohan se minut. Ei morjestanut.
  Ajatteli varmaan että:
  komentas toiki ny perkele noit mukuloitas vähä, et sais rauhas kattel näit maalei. (emmää näist silti mittää ymmärr)
  tai sitten:
  onkstää yks niist jätkist sielt Ulvila salilt sillo joskus. joo, siel se oli varaamas ain kaikki laiteet. silläki näköjää mukuloit. konnei ny vaa sanos mitää….
  Siinä samassa katseeni harahaili miehen farkkushortsien paljastamiin isoihin pohkeisiin. *Mitä hellv….
  Miten sen pohkeen tuommosiks on muuttunu? Ei ne kyllä Ulvilassa tuolta näyttäny.
  Mimmonen sali se WellGo oikeen on ku pohkeetki tuollasix muuttuu. Vai johtuukohan se jostain Mnutrionin lisäravinteista mitä ne blogin mainostajat sille syöttää? En tiedä mut suorastaan pelottavan näköseks o miehe pohkeet muuttunu.
  Seuraavana yönä näin painajaista. isännän Pohkeista. Unessa toinen pohkeista puhui minulle jotain englanninkielellä.. heräsin märkänä (hiestä). Oli pakko katsoa omia pohkeita, ne ei ollut muuttunut mikskään… huh..
  Melkoinen kokemus..
  no eteistä ja leikkimökkiä maalatessa jo hymyssä suin muistelin sitäkin prismareissua =)

  1. Metallisydän
   25.10.2017, 10:46

   Vai sellainen kokemus 😀
   Mä jo pelkäsin että oon tapani mukaan jotenkin sekoillut siellä 😀
   Se oli itseasiassa lakkapurkki, jota hyllystä vertailin, leikkimökin lattiaa varten. Olisikin siinä voitu leikkimökki-kokemuksia vaihtaa… Jumalauta mikä homma yhden mökin rakentamisessa lopulta olikin!
   Pohkeet on tosiaan saanut ihan uusia ulottuvuuksia parin viimevuoden aikana. Muutos itsessään tapahtui suhteellisen lyhyessä ajassa, mutta on ilmeisen pysyvä… Kiva niiden pohkeiden kanssa on ajatuksia vaihtaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *