Kuukauden lisäravinne – INTRAZONE

Toukokuun kuukauden lisäravinteena Metallisydämen blogissa esitellään treenin aikana hörpittävä INTRAZONE.

INTRAZONE

Jo ikiajat on tiedetty treenin jälkeen nautittavan palautusjuoman eduista kovasta treenistä palautumiseen ja palkkari löytyykin lähes jokaisen saliharrastajan treenikassista, muodossa tai toisessa. Useampi vuosi sitten lisäravinnemarkkinoille paukahti treenilaturit, jotka hörpätään ennen treeniä piristämään ja antamaan epäinhimilliset voimat. Sekin on jo tuttua kauraa hiukankin enemmän levytankoa heiluttaneille treenaajille. Muutama vuosi sitten pyhä kolminaisuus täydentyi kun lisäravinnemarkkinoille ilmestyi treenin aikana hörpittäviä intratuotteita, joiden kruunaamaton kuningas on nyt esittelyssä oleva INTRAZONE.

INTRAZONE

Kyseessä on kehonrakennuslegenda Marko Savolaisen suunnittelema ja markkinoille tuoma intratuote, jossa ei Markon tapojen mukaisesti ole tingitty mistään. Se tarkoittaa sitä, että INTRAZONE sisältää kaiken mitä kehosi tarvitsee kovan treenin aikana ja vielä vähän päälle. Tarkemman ravintosisällön löydät TÄÄLTÄ.

Itse olen saanut INTRAZONEsta parhaan hyödyn todella kovissa treeneissä. Onhan se raikkaan makunsa ansiosta mukava lisä leppoisiinkin treeneihin, mutta kovissa ”kaikki peliin” treeneissä INTRAZONE on omimmillaan, varsinkin jos mukaan kippaa hiukkasen laadukkaita hiilihydraatteja. Jaksaminen on huomattavasti parempaa ja treenin aikaansaama pumppi ihan erilaista kuin aiemmin. Kannattaa kokeilla!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *