Metallisydän
Metallisydän

Kuohuntaa netissä ja Six Deuce-arvontaa!

Joku taisi käydä lukemassa eilisen blogikirjoitukseni jossa johdatin maallikot bikinifitnessin, crossfitin ja kehonrakennuksen saloihin… Juttu nimittäin uutisoitiin Voicea myöten ja taidettiin sitä jakaa Facebookissakin muutamaan kertaan…

Vaikka tuossa tekstissä oli ehkä hieman ironinen sävy, haluan omalta osaltani kannustaa kaikkia liikkumaan ja hyppäämään erityisesti näiden fitness-lajien maailmaan. Siksipä haluan myös auttaa kaikkia niitä Suomen nuoria naisia, joiden peppuja on kehuttu, mutta joilla ei vielä ole niitä kisatavoitteiden asettamiseen tarvittavia Six Deuce-housuja, nyt teillä on mahdollisuus päästä tavoitteissanne eteenpäin ja voittaa sellaiset itsellenne!

10276382_10202938341692908_2036869801_n 

Ja ne ukonköriläät, riisiä ja kanaa mussuttavat bodarit voivat voittaa itselleen esimerkiksi Musclepharmin lisäravinteita tai vaikka Eckon tai Afflictionin vaatteita!

original_8535577623fb927b6cd4f4ab6ee9b841

Six Deucen, Eckon, Afflictionin, Rush Couturen ja Musclepharmin maahantuojan arvontaan pääset TÄSTÄ! Tsemppiä kaikille ja muistakaa treenata täysillä, oli laji sitten mikätahansa!

Kommentit (2)

  1. Katarina Lietzen

    Hei!
    Pidän kovasti arvossa fitnes naisia mutta tuo housumainoksesi naisille……..ja varsinkin kuva housuista tytön päällä….hyi helvetti! Timmissäkunnossa pitää olla mutta ei tommosta muodottomuutta kukaan ota todesta, onhan naisessa muutakin kuin iso perse! Suhteellisuuden tajua???? Pitäs kuitenkin joskus pystyä vielä lapsiakin tekemään ja hoitamaan ja töissäkin käymään!? Raja se on kohtuullisuudellakin ja kaikki mitä siitä menee yli……tulee valitettavasti vielä vastaan myöhemmin. Nimimerkilläkokemusta on….. 🙁

    • Metallisydän

      Onhan tuo nyt ääripää, ei kaikki halua olla tuon näköisiä eikä kuulukaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.