Metallisydän
Metallisydän

Kunnioita vastustajaasi

Herään aamulla, tiedän heti silmät avatessani että tänään on se päivä. Tähän olen tähdännyt jo pitkään. Olen uhonnut kavereille, olen uhonnut netissä. Saatana! Tänään sen teen!

Kunnon tukeva aamupala, ei mitään helvetin maca-jauhoja tai spirulinapirtelöitä eikä muita hippiruokia, vaan vanhaa kunnon kaurapuuroa, se antaa energiaa suoriutua mahdottomasta. Tiedän että voisilmä auttaisi minut nopeammin tavoitteisiini, mutta sitä en tule puurooni koskaan laittamaan.

Lähden kuntosalille, raudanpalvojien pyhättöön. Pukuhuoneeseen astuessani teen vaistomaisesti rituaalinomaisen eleen, lasken katseeni lattiaan puhtaasta kunnioituksesta tätä pyhää paikkaa kohtaan. Pukiessani treenivaatteita ylleni kertaan mielessäni tulevan suorituksen uudelleen ja uudelleen, mikään ei saa jäädä sattuman varaan.

Lämmittelen huppu päässä ja kun lihakset ovat lämmenneet ja kehoni on valmis antamaan kaikkensa, heitän hupparin nurkkaan. Päättäväisyyttä uhkuen kiedon vetoremmit tangon ympärille, polvistun tangon eteen ja luon katseeni korkeuksiin. Jo muinaiset roomalaiset tiesivät että vihollista pitää kunnioittaa. Tänään rauta on viholliseni eikä anna mitään ilmaiseksi. Jokainen gramma on nostettava vaikka se tuntuisi mahdottomalta.

20140507_095147

Olen valmis. Nyt se on tehtävä. Saatana! Pomppaan pystyyn, vedän keuhkot täyteen ilmaa ja teen sen mitä olen tullut tekemään. Selkä pysyy tiukkana, jalat tutisevat, päässä tuntuu paine, mutta tanko nousee! Tiedän että onnistun. Ja niin on tanko ylhäällä! Tein sen!

20140507_095705

Tekee mieli pudottaa tanko alas, mutta kunnioituksesta kukistettua vihollista kohtaan lasken sen rauhallisesti maahan. Nyt on taas selvitetty kuka määrää, rauta vai minä ja voimme taas jatkaa ystävinä. Ystävinä kunnes on taas aika katsoa kuka on kuka.

 

Muistakaahan käyttää hyväksenne alennuskoodi Manninen Nutraceuticals:n verkkokauppaan. Koodilla metallisydän15 saat 15% alennuksen Mannisen omista tuotteista. Koodi on voimassa 15.5. asti.

Manninen-banneri

Kommentit (2)

 1. Vesa Vuorenmaa

  Onko ilman kunnioitusta arvostusta? Kunnioituksesta tulee tunne. Tuleeko ilman tunnetta tuloksia?

  1. Metallisydän

   Syvällistä mutta totta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *