Kultsalle menijöitä?

Tulevana lauantaina järjestetään Helsingin kulttuuritalolla Kehonrakennus ja Fitness kisat, WNT Fitness classic 2010.
Useampana vuonna on tuolla kevään kisoissa tullut käytyä. Tällä kertaa en kuitenkaan pääse paikalle. Eihän nämä kevään kisat ole mitään syksyn Fitness Expoon verrattuna, mutta ihan kiva tapahtuma kuitenkin ja olisi sinne paikalle ollut kiva tänäkin vuonna päästä…

Kevään kisoissa ei ole juuri kehonrakentajia lavalla näkynyt. Joka vuosi kuitenkin muutama urhea kaveri on itsensä tiukaksi vetänyt ja noussut lavalle. Tänäkin vuonna miesten kehonrakennukseen on ilmoittautunut viisi kilpailijaa. Mukana on muunmuassa Tanskan iso poika Kim Kold ja juuri Islannin GP:ssä hopeaa pokannut Jari Stingl, joka on siis varmasti kunnossa.

Masterseissa on sitten hieman enemmän ukkoja lavalla johtuen siitä, että Mastersien SM-kisa siirrettiin tänä vuonna syksystä keväälle samoin kuin Juniorien SM:t.
Classic bodybuildingissä olisi itselleni hiukan erityistä mielenkiintoa seurata, sillä eräs tuttu kaveri on taas lavalla. Toivotaan Petelle menestystä, ainakin kaveri nauttii hommasta täysillä! Pete on kisannut viimeksi 2008 syksyllä ja kasvattanut lihasta nyt puolitoista vuotta. Olisi mielenkiintoista nähdä mitä äijään on tarttunut.
Pete kuvassa keskellä
(Kuva Pakkotoiston galleriasta)
Mielenkiintoista olisi myös nähdä Jari ”Bull” Mentula King of the bench -kisassa. Mentula on asettanut itselleen kepoisen tulostavoitteen, 365 kiloa! Aika kovat raudat kun ottaa huomioon että Mentula vain harrastelee nykyään tuota penkkipunnerrusta päälajin ollessa kehonrakennus.

Mentula on muuten solminut yhteistyösopimuksen minunkin täällä blogissa hehkuttamani vaatemerkin, Eckon kanssa. Tuo nyt ainakin takaa sen että Eckolta löytyy riittävän isoja vaatteita isommillekin bodareille, Mentula kun on 180 cm pitkä ja painaa tällä hetkellä 146 kiloa. Väittäisin että kun vaatteet istuu Mentulalle, ei voi kukaan muu valittaa että housut kiristävät reisistä tai T-paidan hihat on tiukat… Kannattaa käydä tsekkaamassa Bullfarmin myyntipiste tuolla Kultsalla, siellä pitäisi olla Eckon vaatteita mynnissä messuhinnoilla. Samalla voitte varmistaa etten ole hehkuttanut niitä turhaan, on nimittäin näyttäviä ja laadukkaita vaatteita, ei mitään lirpukoita!
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *