Kolmas takana

Kolmas aamuherääminen takana, koko ajan pahenee. Onneksi enää yksi edessä ja sitten alkaa yövuorot. Niistä selviää paljon helpommin. On se outoa, mulle on paljon helpompaa valvoa koko yö ja nukkua muutama tunti päivällä kuin nukkua yöllä se muutama tunti ja herätä aikaisin aamulla. Sairasta. No, tänään hereillä pysyminen oli jo sen varran vaikeaa, että oli pakko ottaa järeät aseet käyttöön.

Tänään treenissä oli vuorossa selkä ja vatsa. Väsymyksestä huolimatta treeni kulki aikalailla hyvin. Taas pientä edistystä painomäärissä (paitsi mavessa). Olin ihan varma että nyt olisi syöminen tuonut tulosta ja paino olisi noussut. No eipä ollut, vaan laskenut. Perkele, kai se on uskottava ettei sitä saa painoa nousemaan puhtaalla ruualla. Kai se on pakko alkaa syömään roskaa. Riittääköhän litra jäätelöä päivässä…
Paino on nyt keikkunut 94 ja 95 kilon välillä kohta pari kuukautta. Nyt mentiin jo alle 94 kilon. Ja jouluksi kun oli tarkoitus päästä miehen painoiseksi, eli nostaa paino sataan. Olen kuitenkin mielestäni syönyt aikalailla paljon. Pitäisi varmaan laskea joku päivä kalorimäärät ihan tarkalleen, nyt kun syön ihan tuntuman mukaan sen tarkemmin laskematta. No ei kai sillä toisaalta ole väliä mitä se vaaka näyttää jos kuitenkin treenipainoihin saa koko ajan hiukan kehitystä. Ollaan sitten laiheliineja. Perkele.
Nyt enää yksi aamuherätys ja opiskelupäivä jäljellä. Kai siitä vielä selviää.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *