Metallisydän
Metallisydän

Kilpailu, jossa on kunnon palkinto ja jonka voittajaa ei valita mielivaltaisesti!

Kohu belfie-kisan ympärillä kuohuu edelleen ja antaa sen kuohua. Minun puolestani asia alkaa olla käsitelty, mielipiteeni Body Actionin kilpailusta, tuomaritoiminnasta, suoraselkäisyydestä ja rehellisyydestä on tullut selväksi, varmasti myös niille yli 10 000 ihmiselle jotka oma Facebook-julkaisuni on tähän mennessä tavoittanut.

Säilyttääkseni ihmisissä uskon oikeudenmukaisuuteen ja rehellisyyteen, haluan jakaa uudelleen kanssanne kilpailun, jossa voittaja ihan oikeasti arvotaan, kilpailun jossa on oikeasti kunnon palkinto, kilpailun johon kannattaa osallistua.

Urban trade, joka on mm. Six Deuce, Ecko Unlimited, Affliction ja Rush Couture -vaatemerkkien maahantuoja järjestää omalla Facebook-sivullaan arvonnan jossa voit voittaa 200 euron arvosta valitsemiasi tuotteita maahantuojan varastosta.

original_8535577623fb927b6cd4f4ab6ee9b841

Kilpailu on voimassa 31.5.2014 asti ja osallistumaan pääset TÄSTÄ

Tässä kilpailussa ei käytetä järjestäjän mielivaltaa, vaan voittaja arvotaan ihan oikeasti. Tsemppiä kisaan!

Kommentit (1)

  1. Aappa

    Trikoot kieltämättä kuumottelisivat, mutta ko. firman facebook-sivuja tutkiessani epäammattimainen tatsi yllätti. Sivulla oli monta kirjoitusta, jossa vastuuta rikki menneistä tuotteista sysättiin asiakkaalle, ja vihjattiinpa siellä suomalaisten olevan liian herkkiä valittamaan. Eräässä ”etsi kuvasta virhe” -postauksessa jopa naureskeltiin asiakkaan reklamaation kustannuksella. Myönnän kyllä itsekin urheilutekstiilien myyjänä, että rekkulatapauksille saatetaan välillä pyöritellä silmiä kollegoiden kesken, mutta nämä jutut jää kyllä firman kahvihuoneeseen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.