Kesäalet alkaa, nostakaa jo jalkaa!

(Sisältää mainoslinkkejä)

Suuret alerysäykset ajoittuu yleensä joulun ja juhannuksen ympärille, näinä kahtena aikana vuodesta on mahdollista tehdä mahtavia löytöjä todella edulliseen hintaan. Nyt starttaa kesäalet, joten kannattaa olla valmiina!
Olen aina tykännyt alennusmyynneistä, edullisten löytöjen tekeminen saa aikaan hyvän mielen pitkäksi aikaa. Me miehet ollaan kuitenkin selkeästi sorretussa asemassa myös alennusmyynneissä. Kun naisille aletuotteita on vaatekaupoissa kymmeniä rekillisiä, miehenä saat olla iloinen jos niitä alennettuja vaatteita on riittänyt ihan kahteen eri rekkiin… Siinä voit sitten innoissasi valita XS:n ja XXXL:n väliltä…

kesäalet

Onneksi nykyisin on olemassa nettishoppailu, mikä on avannut meille miehillekin alennusmyynnit ja niiden mahdollisuudet aivan uudella tavalla. Nettikaupoissa valikoima on paljon laajempi ja laadukkaita kuteita löytyy usein myös ihan normaalimiesten kokoisinakin. House of Brandon on ehdoton suosikkini netin vaatekaupoista, eikä HOB:n kesäale tuottanut tälläkään kertaa pettymystä.

miesten paidat
Esimerkkejä House of Brandonin miesten ale-paidoista

miesten shortsit
Esimerkkejä House of Brandonin miesten ale-shortseista

miesten hupparit
Esimerkkejä House of Brandonin miesten ale-huppareista

Naisille luonnollisesti löytyy House of Brandonistakin valtavat ale-valikoimat, naisten henkilökohtainen helvetti onkin niiden kaikkien läpikäyminen… Onneksi myös aletuotteita saa jaoteltua vaikka koon tai tuotemerkin mukaan, mikä ehkä helpottaa hieman…
naisten topit ja paidat
Esimerkkejä House of Brandonin naisten ale-topeista ja paidoista

naisten mekot
Esimerkkejä House of Brandonin naisten ale-mekoista

naisten takit
Esimerkkejä House of Brandonin naisten ale-takeista

Jos vaatekaappi on kuosissa, kannattaa katse suunnata esimerkiksi lisäravinteiden suuntaan, niitäkin kun löytyy kesäalesta esimerkiksi M-webstoresta, josta irtoaa koodilla JUHANNUS16 20% alennus kaikista normaalihintaisista M-Nutrition ja SUPERMASS Nutrition lisäravinteista koko tämän viikon ajan. Kannattaa siis hyödyntää myös lisäravinnepuolen kesäalet ja hoitaa kaapit täyteen laatulisäravinteita, jotta syksyn tullen pääsee keskittymään siihen oleelliseen, eli treenaamiseen.

20160619_182028

Kommentit (3)
 1. Noist boostereista mikä on suosikkisi ja miksi?ite oon käyttäny maniaa ja prezonee,prezone toimi itsellä hyvin mania ei niinkään.Kiinnostaa nuo inzane ja Fahrenheit,menee varmaan testaukseen.

  1. Metallisydän
   26.6.2016, 22:56

   Sorry kun vastaaminen kesti, oltiin mökillä heikon netin päässä 🙂
   Noista ehdoton suosikkini on INZANE, hakkaa muutkin markkinoilla olevat buusterit. Kannattaa kokeilla!

   1. Kiitos vastauksesta,menee kokeiluun! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *