Kauhua ja lisää treeniä

Ollaan kateltu tässä pari kauhuleffaa. Toinen kotona DVD:ltä ja toinen leffateatterissa. Kumpikaan ei ollut mitenkään mullistavan mahtavia, mutta ihan katsottavia molemmat.

Ensin katseltiin kotona Marttyyrit. Ihan kohtuullinen kauhuelokuva lukuunottamatta loppuratkaisua, joka oli mielestäni aivan typerä. Itse elokuvahan on hyvin raaka ja sinänsä hätkähdyttävä. Väkivaltaa ja kidutusta on paljon eikä elokuva siksi sovellu ihan kaikkein herkimmille. Liian pitkään kauhuelokuvat ovat turvautuneet peläyttelyyn olematta pelottavia. Ei Marttyyritkaan mikään pelottava elokuva ole, lähinnä siinä keskitytään kuvottamaan ja shokeeraamaan katsojaa.

Eilen käytiin elokuvissa katsomassa Paranormal Activity. Se oli taas erilainen kauhuelokuva. Tämä oli kuvattu käsikameralla yhdessä talossa, lähinnä öisin. Siinä oli haettu hieman samanlaista ”dokumentaarista” tyyliä kuin Blair Witch Projectissa aikoinaan. Elokuvan alku oli kohtalaisen tylsä, mutta pikkuhiljaa meno parani. Öiset yliluonnolliset kohtaukset pahenivat kerta kerralta ja ne olivat ihan jännittäviä. Mielestäni elokuvan idea oli hyvä.
Sitten pääasiaan, eli treenaamisen. Nyt on tullut treenattua taas kolme päivää putkeen, ja melko kovaa joka treeni. Maanantaina oli olkapää/hauis, tiistaina selkä ja tänään jalat.
Olkapäät sain treenattua todella hyvin, koska pitkästä aikaa treenasin ne treenikaverin kanssa. Sai siis tehtyä pakkotoistoja yms. Kova olikin pumppi olkapäissä ja hauiksissa treenin jälkeen.
Selkä meni myös hyvin, vaikka yksin treenasinkin. Ennätyksiäkin tuli taas tehtyä. Kai sitä jonkinlaista kehitystä siis tulee koko ajan, vaikka sitä ei ehkä itse huomaakaan.

Jalat tein tänään pelkillä tavallisilla suorilla sarjoilla ilman mitään tehokeinoja. Kovia suoria sarjoja hieman normaalia pienemmillä painoilla keskittyen liikkeen puhtauteen. Liikkeinä reiden ojennus, jalkakyykky, Hack-kyykky, askelkyykky, suorin jaloin maastaveto, reiden koukistus istuen ja pohkeita kolmella eri tavalla. Huomenna sitten tuntee menikö treeni perille ja miten hyvin.

Kyykyn tein tällä kertaa Smith-laitteessa. Asetin penkin takapuolen alle jotta tuli laskeuduttua joka kerta riittävän alas (hieman jopa alemmas kuin normaalisti). Kyllä tuntui raskaalta.

Huomenna onkin sitten lepopäivä. Lähdetään Tampereelle. Tampereella tuleekin nyt ravattua koko ajan. Huomenna ihan omilla asioilla, perjantaina ja lauantaina Tampereella tulee käytyä työasioissa.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *