Katto pään päälle…

Projekti etenee ja Metallisydän Gym valmistuu vähän kerrallaan. Tällä kertaa varauduttiin jo hieman tulevaan talveen… Metallisydän Gym käsittää puolet autotallistamme- Autotallista, jossa on kauttaaltaan lämpöeristeet, lukuunottamatta kattoa. No nyt on Gymin puolella uusi upea katto ja katossakin eristys kunnossa. Nyt voi treenata talvellakin pelkäämättä että kämmenet jäätyy tankoon kiinni…
Metallisydän Gymin luukki on tietynlainen, hieman rosoinen, kuten autotallisaliin kuuluu. Siksipä en halunnut sisäkattoakaan rakentaa mistään perinteisestä kattopaneelista tai muusta sileästä ja kiiltävästä materiaalista, vaan hankin muutaman levyn havuvaneria ja maalasin ne toiselta puoleltaan valkoisiksi.

katto

Malauksen tulos oli hieman kuultomaalauksen tyylinen, oksankohdat ja puun kuviot näkyvät himmeästi maalin alta. Tasaisempaa maalaustulosta varten tarvittaisiin toinen maalikerros, mutta ainakin toistaiseksi tykkään erityisesti juuri tuosta ”kuultomaalauksesta” jonka myötä katto ei ole aivan tasaisen valkoinen.

Kattotuolit olivat näkyvissä ja muutaman lisätukipuun seiniin naulaamalla rakentui kätevä kehikko johon vanerilevyt sai ruuvattua tukevasti kiinni. Sitten vaan sitä mukaa kun levyt saatiin kattoon, levitettiin niiden päälle eristevillat.

katto katto

Koko projekti sujui jopa paremmin kuin olin osannut toivoa. Haluaisin uskoa että syynä siihen olisi ollut hyvä etukäteissuunnittelu, mutta eiköhän se kuitenkin ollut uskomattoman taitavien tekijöiden ansiota. Kyllä siinä välillä hiki lensi ja aikamoisia akropaattitemppujakin välillä nähtiin, yhdistettynä kyykkyhäkin ja katon niskojen päällä keikkumiseen, mutta valmista tuli – ja vielä ilman suuempia loukkaantumisia. Iso kiitos avusta isälle ja siskon miehelle!

kattokatto

Pari pakettia kattolistoja odottaa varastossa, mutta taidan jättää nekin pois, menee muuten liian hienosteluksi 😀

Taas on projekti edennyt, tosin valmiiksi se tuskin tulee koskaan. Taas on pari uutta kehityskohdetta mielessä ja pari välinehankintaa haaveissa…

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *