Metallisydän
Metallisydän

#kassiviikko

Tässä jokin aika sitten vietettiin tissiviikkoa. Tissiviikon taustalla oli kahden naisen ajatus hälventää tisseihin liittyvää häpeää ja yliseksuaalista leimaa. Kampanjalla oli tarkoitus nostaa esiin rintoihin liittyviä puheenaiheita, tabuja ja epätasa-arvoon liittyviä ongelmia. Kampanjan liikkelle panijoiden toiveena oli, ettei tissejä nähtäisi ensisijaisesti seksuaalisina. Että rintavako, paidan läpi näkyvät nännit tai jopa paljaat rinnat olisivat normaali asia. Kampanja ei kuitenkaan ollut tarkoitettu ainoastaan naisille, vaan kaikille joilla on tissit. Kampanja otettiin hyvin vastaan ja some täyttyikin #tissiviikko-kuvilla ja myös monet bloggaajat tarttuivat asiaan.

#tissiviikko

Vaikka #tissiviikko ei ollutkaan tarkoitettu ainoastaan naisille, kokivat naiset sen luonnollisesti vahvemmin omakseen kuin miehet. Siksi päätin tarttua tähän yliseksuaalistamisen teemaan myös miehisestä näkökulmasta ja lanseerata oman #kassiviikko -kampanjan. Se matkii pitkälti ja häpeämättä #tissiviikkoa, mutta eri näkökulmasta. Jokaiselle hyvin varustellulle miehelle on varmasti tuttua huomata kadulla vastaan tulevien katseen suuntautuminen silmien sijasta etumuksen pullotukseen. Onkin ikävä tosiasia, että monesti mieluummin isoaseinen mies pukeutuukin löysiin housuihin tiukkojen sijaan ihan vain välttääkseen kiusalliset katseet. #kassiviikon toiveena on että kasseja ei nähdä ensisijaisesti seksuaalisina. Että pullistuma boksereissa tai jopa paljaat pallit olisi ihan normaali asia. #tissiviikosta poiketen #kassiviikko luonnollisista syistä profiloituu enemmän miehiin, mutta olisi mahtavaa jos naisetkin innostuvat asiasta ja osoittavat tukensa isomunaisille miehille esimerkiksi tunkemalla tennissukat alushousujensa etumukseen #kassiviikon ajaksi.

kassiviikko

Tiedostan jo valmiiksi, että #kassiviikko ei tule olemaan yhtä suuri ilmiö kuin #tissiviikko. Päinvastoin, uskon että se saattaa ennemminkin aiheuttaa tietyssä ihmisryhmässä närkästystä. Toivonkin, että yksikään tosikko ei vedä #kassiviikosta hernettä nenukkiin, vaan edes yrittää lötää tekstistä sovinismin sijaan huumoria.

Kommentit (3)

  1. Zaud

    Kai laitat kuvan omastakin varustuksesta?

  2. Punttimimmi

    :DDDDDDD

  3. Nimetön

    Hahaaa repesin XD

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.