Kalliolle kukkulalle…

Mulla nyt on aika usein pää pilvissä ja jalat irti maasta, tällä kertaa melkein jopa kirjaimellisesti, sen verran ylös tässä yhtenä päivänä kiivettiin, ihastelemaan maisemia sieltä lintujen perspektiivistä ja ottamaan samalla pari valokuvaa. Kyllä siinä kallionreunalla keikkuessa ja kiveltä kivele hypellessä saattoi välillä hiukan huimatakin… Mutta kun kamera kaivettiin esiin, napsahti molemmille tyyni ja rauhallinen ilme kasvoille, vai mitä sanotte?

House Of Brandon

House Of Brandon

House Of Brandon

House Of Brandon

Ei heti uskoisi että siinä on jännäkakkaa housuissa kourallinen…

Edessä pystysuora kallionseinämä ja alhaalla lampi. Ei siinä isommin tehnyt alaspäin mieli vilkuilla… Mutta oli tuolta ylhäältä kallioilta silti melkoiset näkymät.

House Of Brandon

House Of Brandon

House Of Brandon

House Of Brandon

Sarin takki, maximekko, huivi ja Converset House of Brandonista, samoin Jarin huppari, t-paita ja Converset.

House Of Brandon

House Of Brandon

Käykäähän tsekkaamassa House Of Brandonin nettisivuilta mahtavat kevät-takit naisille, tyylikkäät t-paidat miehille ja uutuutena treenikuteet sekä miehille että naisille! Toimitus lähipostiin jo seuraavaksi päiväksi!

House Of Brandon

Kannattaa hyödyntää myös eilen mainostamani alemyynnit!

Kommentit (4)
 1. Hyyyyii kun korkealla 🙂 Alkaa huimata ja pelottaa jo kun katsoo kuvia. Olitteko Ruosniemessä? Itse olen ollut vaan tuolla alapuolella jos paikka on sama.

  1. Metallisydän
   7.5.2015, 11:38

   Ruosniemessä oltiin joo, aika siisti paikka 🙂 Ja kyllä, hivenen pisti huomaamaan kun meni siihen ihan reunalle seisoskelemaan…

 2. Outi Karita
  8.5.2015, 21:08

  Huh, onko nuo kalliot tosiaan noin korkeat… Taitaa olla pikkasen aikaa kun on tullut tuolla ylhäällä käytyä, mies laskeutui polttareissaan alas tuota kallion seinämää pitkin… Mageet näköalat tuolta kyllä on ja aikas hyvä kuvauspaikka (täytyy pitää mielessä) 🙂

  1. Metallisydän
   8.5.2015, 21:23

   Kyllä ne aika korkeilta tuntui, ainakin reunalta alas katsoessa… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *