Metallisydän
Metallisydän

Kaksi viikkoa dieettiä takana, joko tekee tiukkaa?

Kaksi viikkoa dieettiä on nyt takana. Joko dieettiruuat alkaa kyllästyttää vai saako vatsassa kurniva nälkä syömään vaikka pieniä kiviä? Riittääkö energia enää muuhun kuin välttämättömiin elintoimintoihin vai onko treenitehot huipussaan? Riittääkö dieettiläisten itsekuri vai joko Jari on jäänyt kiinni Omar-munkkia mussuttamasta? Missä mennään Jouko ja Kosti? Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin ja paljon kaikenlaista turhaa tietoa löydät tästä postauksesta!

dieettiä

Jari:

Dieetin ensimmäiset viikot on olleet yllättävän helppoja, pelkäsin paljon pahempaa sokerikoukusta irrottautumista vieroistusoireineen ja tärinöineen. Itse asiassa ei ole edes tehnyt mieli herkkuja paria lyhyttä hetkellistä mielitekoa lukuunottamatta. Paino on pudonnut 106,5 kilosta 102,5 kiloon, eli aika sopivasti, nestettä kun lähti alkuun jonkin verran. Olo tuntuu jo paljon kevyemmältä ja energisemmältä.
Pari ongelmaa ruokavalion suhteen on tullut vastaan… Jostain syystä kaurapuuro-raejuusto-proteiinijauho-kananmuna-aamiaiseni saa vatsan sekaisin. Ei siis mitenkään hiukan kurisemaan tai kivistämään, vaan oikein kunnolla varpusparvi-sekaisin. Vatsaa rauhoitti jonkin verran joka aamuinen maitohappobakteeri, mutta taidan silti vaihtaa aamupalan erilaiseen.

dieettiä

Treenit on kulkeneet ihan hyvin. Toki pienemmän energiamäärän treenatessa huomaa, mitään maraton-treenejä ei jaksa painaa, mutta eipä niihin olisi aikaakaan. Tiukalla tahdilla ja tehokkaasti vedetään tällä hetkellä treenit läpi. Voimatasoihin ei dieetti ole vielä purrut, kyykyssäkin paukkui viikonloppuna uudet ennätykset…

dieettiä

Dieettiruuista jouduin ensimmäisen viikon jälkeen tiputtamaan kanan pois, se ei vaan uppoa. Joskus niinä fitness-kupla-vuosina tuli vedettyä kana ja riisi -överit ja sen jälkeen ei ole oikein tuo kana maistunut. Onneksi vaihtoehtoja on paljon muitakin ja monipuolisen dieettiruokavalion koostaminen ilman kanaa onnistuu helposti.
Ihan kivasti siis sujuu, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
 

Sari

Dieetti on helppoa kun sen tekee helpoksi. Päättää että nyt syödään terveellisesti ja sillä selvä, silloin ei paljon Omar-munkit tai muut herkut houkuttele. Tai no, sipsejä on ehkä tehnyt pari kertaa hiukan mieli kun lapset on niillä herkutellut. Kasvattaapa luonnetta kun istuu vieressä paita kuolasta märkänä…
Minun ei ole tarkoitus sen suuremmin laihduttaa useita kiloja, vaan lähinnä kiristää kuntoa kauttaaltaan. Ainakin näin alkuun tuntuu homma toimivan ja paino on tippunut 61,6 kilosta 59,8 kiloon. Päivän ruoka-annokset on riittävän kokoisia ja antavat energiaa tasaisesti, ainakin jos ne ehtii syödä ajallaan. Työni vuoksi joudun aina joskus hiukan venyttämään ruokailujen välejä tai vaihtamaan järjestystä, mikä aina silloin tällöin saa aikaan hieman nälän tunnetta. Ainakaan vielä ei ole dieettiruuat alkaneet tökkiä, päivittäin oikein odottaa, että pääsee iskemään hampaansa Jarin suosikkiin, eli parsakaaliin…

dieettiä

Treeni sujuu hyvin dieetistä huolimatta. Oikeastaan jossain määrin jopa paremmin. Olo on energinen ja intoa treenaamiseen riittää kun oma fyysinen olemus alkaa näyttää päivä päivältä paremmalta, ehkä kohta jopa siltä että joskus olisi tullut urheiltuakin 🙂 Ainakaan vielä ei siis kalorien vähennys ole treeneissä näkynyt ja hyvä niin.

dieettiä

Niin että Jouko ja Kosti, hyvässä vauhdissa mennään kohti kesää ja kovaa kesäkuntoa!

Kommentit (1)

  1. Raketti

    Hyvin näyttää dieetit startanneet. Mulla kans alkoi jokavuotinen kiristely kesää kohti pari viikkoa sitten ja hyväksitodettu riisi-kana toimii vieläkin 😀 Minkäsuuruisilla kcal määrillä olette lähteneet liikkeelle?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.