Metallisydän
Metallisydän

Kaksi työpäivää ja sitten alkaa Metallisydämen fitness-loma!

Kaksi työpäivää jäljellä. Niiden jälkeen alkaa loma, eikä mikään ihan tavallinen loma, vaan fitness-loma!
loma

Mitä pitää sisällään fitness-loma?

Fitness-lomalla jokainen päivä alkaa reippaalla aamulenkillä. Sängystä noustessa kiskaistaan lenkkarit jalkaan, juodaan lasillinen vettä ja sännätään lenkkipolulle. Ovella käännytään takaisin, vedetään vaatteet päälle ja yritetään uudestaan.

Lenkin jälkeen suihkuun ja vihersmoothie aamupalaksi. Olo on energinen ja virkeä, päivä on lähtenyt mahtavasti käyntiin!
Spotifysta Antti Tuisku soimaan ja kokkaamaan päivän ruokia. Kesä on ihanaa aikaa kun kasvikset on tuoreita ja edullisia. Avokadoa, kukkakaalia, kesäkurpitsaa ja vaikka mitä, ei siinä lihaa kaivata kun soijarouheesta ja nyhtökaurasta valmistetaan herkulliset eväät päivään.

Iltapäivällä ihminen on energisimmillään, silloin on fitness-treenin aika. Kompressiotrikoot jalkaan ja pumppaamaan pakaraa. Ja pakaratreenin jälkeen suoraan maauimalaan tai hiekkarannalle ottamaan aurinkoa, ruskettuneena iho näyttää niin kauniilta. Kotona vielä itseruskettavat päälle niin kyllä on työkaverit ihmeissään kun loman jälkeen töihin astelee kuparinruskea adonis!

Tai sitten jotain ihan muuta…

En tiedä onko tuo sitten fitness-lomaa vai mitä, mutta meikäläisen kesäloma tulee tänä kesänä olemaan kaikkea muuta kuin tuota. Treenaaminen kuuluu toki lomaani tärkeänä osana, mutta siihen se fitness sitten jääkin. En todellakaan aio sännätä aamuisin lenkkipolulle tai syödä pelkkää pupunruokaa, niin terveellistä kuin se varmasti onkin.
Venyttelyn suhteen toki voisi hiukan enemmän aktivoitua, lomalla kun siihen saattaisi jopa olla aikaa ja aurinkoakin olisi kiva ottaa, mutta kyllähän siinä niin käy, että aina on jotain puuhattavaa. Tuo puuhaaminen onkin tänä kesänä se ykkösjuttu. Aion puuhata Emilian kanssa yhdessä niin paljon kuin mahdollista, ihan mitä tahansa.
Aion keinua pihakeinussa, kiipeillä leikkipuiston telineissä, kummastella voikukkia ja leppäkerttuja ja makailla nurmikolla tuijotellen pilviä taivaalla. Aion tehdä hiekkakakkuja, käydä Hoplopissa ja Korkeasaaressa, sotkea nenäni jäätelöön ja juosta pihalla ilman vaippaa.
Aion halailla, nauraa, iloita ja nauttia sydämeni kyllyydestä.

Sellainen tulee olemaan kesälomani ja sen alkuun on enää kaksi päivää!

.
P.S. Myönnä pois, naurahdit mielikuvalle minusta juoksemassa pihalla ilman vaippaa, vaikka aivan varmasti hassumpaa olisi jos juoksisin pihalla vaippaan pukeutuneena…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.