Metallisydän
Metallisydän

Kaipaatko lisää motivaatiota?

Ihan jokainen salitreenaaja kaipaa joskus lisää motivaatiota. Aina silloin tällöin salille lähtemisen sijaan tekisi mieli kaivautua sohvan nurkkaan ja vetää viltti pään yli. Tuossa tilanteessa tarvitaan hiukan ulkopuolista kannustusta, motivointia.

motivaatiota

Netti on pullollaan erilaisia kliseisiä motivaatiolauseita ja kuvia, mutta ainakaan itse en saa niistä sitä parasta hyötyä, ehkä juuri niiden kliseisyyden vuoksi. Minulla toimiikin paljon paremmin motivaatiovideot, videot joissa treenataan oikeasti kovaa ja liikutellaan isoja painoja.
Tällä kertaa päätinkin jakaa muutaman ihan mielettömän treenivideon teidän kanssanne. Nämä videot saavat minut aina latautumaan ja lähtemään salille vaikka kuinka väsyttäisi, vaikka kuinka teksisi mieli jättää treeni väliin ja ottaa päikkärit. Saan aina kunnon tsempin päälle kun katson miten oikeasti vahvat kaverit rankaisevat rautaa. Sitä jää vain haaveilemaan, että olisi itse jonakin päivänä yhtä vahva…

Tässä teille motivaatiota, olkaa hyvät!


 

 

Jos ei näistä videoista löydy lisää motivaatiota lähteä salille, ei sitten mistään. Nyt treenikassi olalle ja treenaamaan!

Tsemppiä treeniin!
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.